تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۵

عراقچی برای شرکت در اجلاس وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی به بغداد می‌رود

سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر عراقچی به بغداد برای شرکت در اجلاس سالانه وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی خبر داد.
سفر عراقچی

اقتصاد۲۴- سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر عراقچی به بغداد برای شرکت در اجلاس سالانه وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی خبر داد.

 وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران سیدعباس عراقچی به بغداد سفر می‌کند.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (پنجشنبه) از این سفر خبر داد و گفت که وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در اجلاس سالانه وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در روزهای شنبه و یک‌شنبه (۲۶ و ۲۵ مهرماه) به عراق سفر می‌کند.

بغداد میزبان پنجاه و دومین اجلاس وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی (OIC‌) در روزهای شنبه و یکشنبه است.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار