تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۱۵ آبان ۱۴۰۵

مدارس این استان فردا تعطیل شد

طبق اعلام اداره‌کل آموزش و پرورش استان کردستان، فعالیت آموزشی مدارس در روز شنبه ۱۶ آبان‌ماه به‌صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد انجام خواهد شد.

مدارس این استان فردا تعطیل شد

اقتصاد۲۴-مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان از تعطیلی مدارس تمام مقاطع تحصیلی استان در روز شنبه ۱۶ آبان‌ماه، به دنبال صدور هشدار قرمز هواشناسی و پیش‌بینی بارش شدید باران و احتمال وقوع سیلاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، تحسین عزیزی شامگاه جمعه اظهار کرد: این تصمیم در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی و با تصویب شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، با هدف حفظ سلامت دانش‌آموزان و معلمان و پیشگیری از حوادث احتمالی اتخاذ شده است.

طبق اعلام اداره‌کل آموزش و پرورش استان کردستان، فعالیت آموزشی مدارس در روز شنبه ۱۶ آبان‌ماه به‌صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد انجام خواهد شد.

طبق پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان، سامانه‌ بارشی که از روزهای گذشته وارد استان شده است، از روز پنجشنبه فعالیت خود را در استان گسترش داده و در روزهای شنبه و یکشنبه به اوج شدت خود خواهد رسید.

براین اساس، بیشترین حجم بارندگی‌ها مربوط به مناطق غربی استان از جمله اورامانات، مریوان، سروآباد، کامیاران، بیجار، سنندج و دلبران خواهد بود و از روز دوشنبه شاهد افت شدید و قابل‌ملاحظه دما (تا حدود ۱۰ درجه) خواهیم بود و بر همین اساس، بارش‌ها در مناطق مرتفع، گردنه‌های کوهستانی و نواحی شمالی استان مانند گردنه خان، هزارکانیان، زرینه و ارتفاعات بیجار به شکل برف پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار