تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۸ دی ۱۳۹۸

زلزله بامداد امروز در دشتستان مصدوم داشت

مدیر کل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: در زلزله امروز دشتستان ۷ نفر مصدوم شدند و خساراتی به برخی ساختمان‌ها وارد شد.
زلزله در دشتستان
 
اقتصاد۲۴- جهانگیر دهقانی با اشاره به وقوع ۶ زمین لرزه، بامداد امروز در دشتستان و گناوه افزود: این زمین لرزه‌ها از ساعت ۵:۳۹ دقیقه تا ۷:۱۶ دقیقه رخ داد که بزرگترین آن به بزرگی ۴.۷ ریشتر ساعت ۵:۵۰ دقیقه در حوالی برازجان ثبت شده است.

وی اضافه کرد: پس از وقوع زلزله بلافاصله نیرو‌های امدادی به محل وقوع زلزله اعزام شدند.

وی ادامه داد: در این زمین لرزه ۷ نفر مصدوم شدند که ۳ نفر به‌صورت سرپایی درمان شدند و ۴ نفر نیز در بیمارستان شهید گنجی برازجان بستری هستند که ۳ نفر شکستگی دست دارند و یک نفر نیز به علت ترس از زلزله مصدوم شده است.

وی با اشاره به خسارت زلزله و ایجاد شیار‌ها و ترک‌ها در برخی ساختمان‌ها گفت: نیرو‌های مدیریت بحران در منطقه حضور دارند و در حال برآورد خسارت‌ها هستند.
 
منبع: صداوسیما
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار