تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۲ دی ۱۳۹۸

ترامپ دوباره فارسی‌زبان شد!

رئیس‌جمهور آمریکا که همواره در اجرای سیاست‌هایش در قبال ایران با شکست مواجه شده است، این بار با انتشار پیام‌هایی به زبان فارسی تلاش کرد مردم ایران را با خود همراه کند.

اقتصاد۲۴- دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که از ناآرام شدن ایران در پی سیاست‌های تحریمی خود ناامید شده، پس از تجمعات پراکنده شب گذشته در برخی نقاط تهران، در صفحه توئیتر خود به زبان فارسی از این اعتراضات حمایت کرد.

وی که خود بیشترین نقش را در فشار‌های اقتصادی اخیر به ملت ایران داشته، در پیام توئیتری خود از مردم ایران به عنوان مردمی «رنج‌کشیده» نام برد و دولتش را حامی و پشتیبان آن‌ها خوانده است.

توئیت فارسی ترامپ


ترامپ برای اولین بار سال گذشته در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران پیامی را در توئیتر به زبان فارسی منتشر کرده بود.

در پی اعلام دلیل سقوط هواپیمای اوکراینی در ایران، شب گذشته تجمعاتی در برخی نقاط تهران از جمله در مقابل دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه شریف برای گرامیداشت یاد جان‌باختگان شکل گرفت که در برخی موارد با تحریک عده‌ای به شعار‌های ساختارشکنانه منجر شد.

نکته جالب آنکه رئیس‌جمهور آمریکا بر خلاف اعتراضات دی‌ماه ۹۶ و آبان ۹۸ که با تعلل و تاخیر به حمایت از آشوبگران پرداخت، شب گذشته به مجرد برپایی چند تجمع اعتراضی در تهران در صفحه توئیتر خود به زبان فارسی و انگلیسی از معترضان حمایت کرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار