تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۲۳ دی ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

خسارت جانباختگان و مصدومان کرمان را چه کسی پرداخت می‌کند؟

در جریان تشییع پیکر سردار شهید سپهبد سلیمانی در کرمان، در حالی جمعی از حاضران در این مراسم جان خود را از دست دادند که تا کنون هیچ دستگاهی مسئولیت جبران این خسارت را بر عهده نگرفته است. در خبر‌ها آمده بود که شرکت بیمه ایران تشییع کنندگان را تحت پوشش بیمه قرار داده، ولی این شرکت نیز تا کنون واکنش رسمی نداشته و موضوع را تائید نکرده است.
خسارت جانباختگان در کرمان
 
اقتصاد۲۴-بعد از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، مراسم تشییع پیکر وی و یارانش در چند شهر ایران برگزار شد که جمعیت عظیمی در آن شرکت کردند، ولی طی مراسمی که در کرمان برای خاکسپاری این شهدا برگزار شد، به دلیل حضور گسترده مردم تعدادی از هموطنان در ازدحام جمعیت جان خود را از دست دادند که طبق آخرین برآورد‌ها تعدادشان حدود ۶۰ نفر بود؛ در عین حال که بیش از ۲۰۰ نفر نیز مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

اما بعد از این اتفاق با توجه به خسارت وارده شده به مصدومان و جانباختگان در کرمان، موضوع پرداخت خسارت و اینکه چه دستگاهی متولی است و چگونه مسئولیت آن را بر عهده خواهد گرفت مطرح شده که البته تا کنون هیچ دستگاهی آن را برعهده نگرفته است. از سویی دیگر در حالی این انتظار وجود دارد که شرکت بیمه مرکزی به عنوان متولی حوزه بیمه در این رابطه اقدام کند و پرداخت دیه و هزینه درمان مصدومان را بر عهده بگیرد که ظاهرا هنوز تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است. تازه‌ترین گزارش‌ها حاکی از آن است که این شرکت بنا دارد پرداخت این خسارت را بین شرکت‌های بیمه تقسیم کند که بعید به نظر می‌رسد با موافقت این شرکت‌ها مواجه شود.

بعد از رخ دادن این حادثه و به دنبال آن ساقط شدن هواپیمای اوکراینی، سلیمانی -رئیس کل بیمه مرکزی- طی بیانیه‌ای اعلام کرد که صنعت بیمه، خسارات تعهد شده را خواهند پرداخت. این در حالی است که شرکت‌های بیمه در مواقع رویداد حوادث، مسئولیت خسارت‌های تعهد شده را بر عهده داشته و نسبت به پرداخت آن بعد از انجام برآورد اقدام می‌کنند؛ مگر آنکه به آن‌ها تکلیف شود که خسارات خارج از تعهد را نیز تقبل کنند.

سوی دیگر ماجرا به این برمی گردد که در جریان مراسم تشییع شهدا در کرمان خبر‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه شرکت بیمه ایران حاضران را تحت پوشش بیمه‌ای خود قرار داده است؛ از این رو بعد از حادثه جان باختن حدود ۶۰ نفر در این مراسم، این انتظار بود که شرکت بیمه ایران برای پرداخت خسارت و دیه ورود کند، اما پیگیری‌های انجام شده نشان می‌دهد که این شرکت بیمه ظاهرا بنایی برای پرداخت خسارت ندارد.

اما در این بین، برخی خبر‌ها از این حکایت دارد که شرکت بیمه ایران پیش از تشییع، پوشش بیمه‌ای ۱۰ نفر (پرداخت دیه) را تقبل کرده است، ولی اکنون با توجه به تعداد جانباختگان (حدود ۶۰ نفر) و تعداد زیاد مصدومان، پرداخت خسارت به سایر افراد با، اما و اگر مواجه شده است.

این در حالی است که پیگیری‌های ایسنا برای دریافت توضیحات بیشتر در رابطه با پرداخت دیه یا خسارت به جانباختگان و مصدومان حادثه کرمان از صنعت بیمه و شرکت بیمه ایران تاکنون به نتیجه مشخص و دریافت توضیحات شفاف در این باره نرسیده است.

در هر صورت با توجه به اینکه پوشش بیمه‌ای تمامی تشییع کنندگان تعهد نشده بود و اگر مشخص شود که بیمه ایران نیز هیچ تعهدی برای این موضوع نداشته است، احتمالا از سوی صنعت بیمه هیچ هزینه‌ای بابت خسارت وارده پرداخت نخواهد شد، مگر آنکه دولت از شرکت‌های بیمه بخواهد بخشی از این خسارات را جبران کنند یا هزینه آن از محل دیگری تامین شود.
 
منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
م
0
0
دوشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۸
خسارت جانباختگان و مصدومان کرمان را چه کسی پرداخت می‌کند؟
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

اینفوگرافی/ برنده پرسپولیس است یا استقلال؟

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ شباهت باورنکردنی سیروان خسروی به مادرش

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان

عکس/ الناز شاکردوست در کنار جانی دپ ۱۰ سال پیش

عکس/ استایل جنجالی هنگامه قاضیانی

اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه علیه ایران

فیلم/ خبر خوش وزیر رفاه برای مددجویان و معلولان

فیلم/ فحاشی رکیک سعید قاسمی در هیئت اهل بیت

طائب: پول فروش نفت به حساب خودمان واریز می‌شود

پیش‌بینی همتی از وضعیت اقتصاد ایران در ماه‌های آینده

حمله قایق‌های جنگی اسرائیل به سواحل غزه

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

خبر خوش وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران

آیا تاسیان واقعا سریال خوبی است؟

آبله میمونی همچنان در وضعیت اضطرار

اظهارات تازه پزشکیان درباره افزایش اختیارات استانداران

رکورد استقلال در دربی‌ها شکسته شد

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

افزایش یارانه نان و دارو برای سال ۱۴۰۴

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در ماه رمضان

فیلم/ اژه‌ای: کسی که خطا کرده را با کسی که مرتکب فساد شده باید فرق گذاشت

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۸۰ هزار دلار

زلنسکی وارد واشنگتن شد

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در جنوب تهران + جدول

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

روزگار سخت سیستان؛ بلای ویرانگری که گرد و غبار و خشکسالی بر سر یک استان آورد

هشدار یک اقتصاددان نسبت به وقوع ابرتورم در ایران

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

شکست طرح مالیات بر خانه های خالی که پزشکیان هم به آن کنایه زد/ دولت به جای مالیات ستانی به دنبال کاهش تورم در نهاده‌های ساختمانی باشد

ماجرای واریز یارانه معیشتی ۳ میلیونی ماه رمضان چیست؟

چه تعداد خودرو امسال توسط خودروسازان تولید شد؟

قیمت پژوپارس ریخت+ جدول

تهرانی‌ها تابستان منتظر کم‌آبی باشند

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

ترامپ تحریم های علیه روسیه را تمدید کرد