تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۲۵ دی ۱۳۹۸
در دیدار دین‌پرست و روزبهان مطرح شد؛

تقویت مسیرهای ترانزیتی جدید، راهبردی ملی برای جذب سرمایه گذار تولیدی و اشتغالزایی

در دیدار معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی تصریح شد: منطقه آزاد انزلی در دهه آینده به عنوان مرکز ثقل ارتباطی اوراسیا به بازارهای ایران و حوزه جنوبی خلیج فارس به ایفای نقش خواهد پرداخت.
تقویت مسیرهای ترانزیتی جدید، راهبردی ملی برای جذب سرمایه گذار تولیدی و اشتغالزایی
 
اقتصاد۲۴- محمد ولی روزبهان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، میزبان بابک دین پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور بود که در این نشست طرفین در خصوص راهکار‌های بهره گیری بیشتر کشورمان از ظرفیت‌های منطقه آزاد انزلی در حوزه‌های ترانزیت کالا‌های اساسی و توسعه همکاری‌ها با کشور‌های حاشیه دریای خزر و اوراسیا به بحث و تبادل نظر پرداختند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در این دیدار با ارائه تحلیلی از مسیر‌های طی شده از سوی مناطق آزاد موفق جبل علی در دبی و سنگاپور، تصریح کرد که این سازمان ترانزیت را نقطه شروع در مسیر جذب سرمایه گذار تولیدی هدف‌گذاری کرده و اظهار داشت: در مباحث مرتبط با حضور سرمایه گذاران در منطقه، ترانزیت کالا یکی از راهکار‌های جذب سرمایه گذار تولیدی و تولیدکنندگان کالا‌های عبوری از طریق این منطقه محسوب می‌شود، موضوعی که رویکرد اصلی سازمان منطقه آزاد انزلی می‌باشد.

روزبهان با تأکید براینکه باید از ظرفیت‌های ترانزیتی منطقه آزاد انزلی به عنوان فرصتی جهت حضور سرمایه گذاران تولیدی به منظور افزایش توانمندی‌های صادراتی و اشتغالزایی مولد بهره برد، افزود: با عنایت به محدودیت‌های پیش روی منطقه در مالکیت بر اراضی محدوده خود، اولویت دیگر این سازمان بهره برداری حداکثری از اراضی به منظور ارائه به فعالین اقتصادی است و برهمین اساس، سازمان منطقه آزاد انزلی تا پایان سال ۹۹، فرآهم نمودن شرایط برای فعالیت حدود ۶۰ کارخانه جدید را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسات تخصصی با سرمایه گذاران و مدیران دولتی کشور‌های روسیه و جمهوری آذربایجان در دیدار اخیر خود از این کشورها، اضافه کرد: علاقه زایدالوصفی در طرف‌های روسی و آذری به منظور بهره گیری از این منطقه در جهت ورود به بازار‌های ایران و کشور‌های مسیر کریدور شمال ـ جنوب، وجود دارد، که می‌توان پیش بینی کرد، منطقه آزاد انزلی در دهه آینده به عنوان مرکز ثقل ارتباطی اوراسیا به بازار‌های ایران و حوزه جنوبی خلیج فارس به ایفای نقش خواهد پرداخت.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی تصریح کرد: فعال کردن مسیر ترانزیتی چین، قزاقستان، ایران و کریدور شمال ـ جنوب، در راستای ایفای نقش محوری در ترانزیت فرامنطقه‌ای میان آسیا و اروپا از برنامه‌های سازمان منطقه آزاد انزلی است که با تکیه بر ظرفیت‌های قانونی، زیرساخت‌های بندری- لجستیکی، اتصال این منطقه به خط ریلی سراسری کشور و برنامه‌های سازمان محقق خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور در این نشست باتقدیر از اقدامات سازمان منطقه آزاد انزلی در بهره گیری از زیرساخت‌هایی همچون مجتمع بندری کاسپین که منجر به ایجاد مسیر‌های جدید ترانزیت کالایی به کشور شده، افزود: با توجه به شرایط کشور، تقویت و تنوع بخشی به مبادی ورودی-خروجی کالا، در جهت منافع ملی بوده و زمینه فعال کردن بنادر کشور، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در گستره بیشتری از کشور و در نهایت در جهت تأمین شاخص‌های پدافند غیرعامل خواهد بود.

بابک دین پرست منطقه آزاد انزلی و بنادر محدوده آن یعنی بندر انزلی و به ویژه مجتمع بندری کاسپین را ظرفیت بسیار خوبی در جهت تأمین کالا‌های اساسی و توسعه همکاری‌های ترانزیتی و کریدوری کشور ارزیابی کرد و اضافه نمود: از اقدامات اصلی ما اتصال مسیر راه آهن به بندر انزلی و اتمام کمربندی این شهرستان از طریق تأمین استاندار‌های زیست محیطی در همکاری با سازمان مربوطه است.

در این دیدار معاونین بندری و اقتصادی سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به عملکرد موفق سازمان در شاخص‌های اقتصاد مقاومتی و صادارات غیر نفتی، تصریح نمودند با عنایت به اینکه بندر انزلی نیز در محدوده این منطقه واقع شده، رویکرد سازمان استفاده حداکثری از ظرفیت‌های دو بندر بوده و در این راستا، کالا‌هایی که از طریق مجتمع بندری کاسپین وارد منطقه و کشور شده، یا پیش از این در بنادر شمالی کشورمان جذب نشده بود یا جزو کالا‌های وارداتی و ترانزیتی از مسیر بندر انزلی نمی‌باشد.

گفتنی است؛ دیدار از زیرساخت‌ها و امکانات مجتمع بندری کاسپین، و فاز تجارت و گردشگری منطقه از دیگر برنامه‌های بازدید هیأت عالی رتبه وزارت کشور از منطقه آزاد انزلی بود.
منبع: منطقه آزاد انزلی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

جریمۀ نانوایان متخلف ۱۰ برابر می‌شود

عکس/ برگه امتحان دانش‌آموزان مردودی سوژه شد

فیلم/ برق در نشست خبری استاندار گلستان هم قطع شد!

عکس/ تیتر جنجالی یک روزنامه درباره اقدام اخیر جبهه اصلاحات

واکنش کوثری به فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران

اعلام زمان پرداخت معوقات بازنشستگان

فیلم/ ادعای کارشناس تلویزیون: زائران ایرانی به غزه رفتند

عکس/ ژست صمیمانه تنابنده و رامبد جوان در یک مراسم

عکس/ صحنه وحشتناک از سینما رکس سوخته آبادان در ۲۸ مرداد ۱۳۵۷

ماکرون، پوتین را تهدید کرد

شوک بزرگ ایتالیایی‌ها به مهدی طارمی

مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتسال زنان

ترکیب استقلال و تراکتور برای دیدار امشب

فیلم/ حرکات صورت نخست‌وزیر ایتالیا سوژه دیدار ترامپ و سران اروپا

عکس/ ابراز ارادت مجری عشق ابدی به عمو قلقلی

فیلم/ تبریک روز جهانی عکاس توسط رئیس‌جمهور

فیلم/ بقایای شاهکار شهرداری تهران در میدان آزادی

راهنمای خرید شمش طلا برای سرمایه‌گذاری

افزایش قیمت سنگک تا ۵۰ هزار تومان

مایکروسافت کوپایلت چیست و چه مزیت رقابتی دارد؟

دستگیری یک دندانپزشک قلابی در رشت

فیلم/ ادعای عراقچی درباره تضمین امنیت ایران از سوی ارمنستان

گواهی شرم؛ روایت دخترانی که پیش از ازدواج مجبور به گرفتن برگه تأیید دوشیزگی شده‌اند

فیلم/ خودرو گلر تیم داماش آتش گرفت!

اروپا چقدر از انرژی های تجدیدپذیر استفاده می‌کند؟ + اینفوگرافی

معامله ۱۲۲ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا

هشدار شاخص پرتو فرابنفش طی دو روز آینده

عکسی عجیب از حضور اروپایی‌ها در کاخ سفید

عکس/ تعرفه نهایی واردات خودرو اعلام شد

برنامه غذایی کوتاه مدت برای درمان فقر آهن

مذاکره دوباره پرسپولیس با یک لژیونر

فداکاری بزرگ عالیشاه و خدابنده‌لو برای پرسپولیس

تاکید عارف بر استفاده از هوش مصنوعی

فیلم/ روایت تاسف‌بار از تعطیلی بخش‌های بیمارستانی به دلیل کمبود پرستار

ویتامین دی مانع از پیشرفت دیابت می‌شود؟

تعطیلی شنبه امتحانات دانشجویان را لغو کرد

ورود مالک پرسپولیس به ماجرای قرارداد بازیکنان

عکس/ یک لژیونر رسماً به پرسپولیس پیوست

۳۰۰ میلیون مترمکعب کمبود گاز داریم

مشکل بزرگ استقلال پابرجاست

حذف ۱۸ میلیون ایرانی از فهرست یارانه‌بگیران

ماجرای حذف سرباز هخامنشی از لباس پرسپولیس

ادعای تشکیل ارتش ۱۵۰ هزار نفری علیه جولانی

افزایش قیمت طلا و سکه در پایان ماه صفر

عکس/ ژست عجیب منوچهر هادی با کیک تولد فانتزی اش

عکس/ تیپ اروپایی حمیرای سریال شهرزاد و بازیگر زیرخاکی با جلیقه طرحدار

اجاره کارت سوخت ماهی ۱.۵ میلیون تومان ناقابل!

عکس/ توییت پزشکیان درباره سفر به ارمنستان

فیلم/ حمایت پزشکیان از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان

نفس بُریده ساخت‌و‌ساز مسکن در ایران/ ریزش سرمایه‌گذاری در بخش مسکن و تعلیق بسیاری از پروژه‌های ملکی

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول