تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۷ دی ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

زایمان پنهانی دختر ۲۱ ساله در زیر دوش

پلیس اوهایو دختر ۲۶ ساله را به جرم بارداری ناخواسته و انداختن نوزادش در سطل زباله پس از گذشت ۵ سال دستگیر کرد.

تجاوز جنسی

اقتصاد۲۴-   متهم در سال ۲۰۱۵ زمانی که ۲۱ ساله از معشوقه پنهانی اش باردار شد و به خواسته وی اقدام به زایمان در حمام و انداختن نوزاد بیچاره در سطل زباله کرد.

بنا به گزارش رسانه‌های خارجی، یک دانش آموز آمریکایی که هنگام بازگشت از مدرسه متوجه صدای گریه نوزاد در سطل زباله شد با تماس با اداره پلیس ماموران را در جریان قرار داد، اما نوزاد قبل از رسیدن به بیمارستان در اثر سرما و ضعف جانش را از دست داد و پلیس از طریق آزمایش دی ان‌ای متوجه هویت پدر و مادر کودک شد، اما نتوانست آن‌ها را پیدا کند تا این که پس از ۵ سال پیگیری و تعقیب و گریز مجرم دستگیر و تحت بازجویی قرار گرفت.

زن جوان در بازجویی اعتراف کرد که احساس هیولا بودن دارد و به شدت پشیمان است از این که نوزادش را کشته چرا که به خاطر علاقه به معشوقه اش تصمیم به این کار گرفت تا او رابطه شان را بهم نزند.

در حال حاضر مجرم در زندان است تا پدر قربانی نیز دستگیر شود.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
1
1
جمعه ۲۷ دی ۱۳۹۸
اينهم از آمریکا !!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار