تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۲۸ دی ۱۳۹۸
صفر شاسفند خبر داد:

افزایش ۱۰۰ درصدی صادرات از منطقه آزاد ارس

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ارس گفت: ارزش صادرات انجام شده از این منطقه در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.
افزایش صادرات منطقه آزاد ارس
 
اقتصاد۲۴- صفر شاسفند صادرات این منطقه در قالب صادرات قطعی، مجدد و صادرات به سرزمین اصلی را در ۹ ماهه امسال ۳۲۵ میلیون دلار اعلام و خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه سال گذشته ۱۶۲ میلیون دلار صادرات از این منطقه انجام شد.

شاسفند اظهار کرد: صادرات قطعی منطقه در ۹ ماهه امسال ۷۴ میلیون دلار بوده است که نسبت به صادرات ۵۴.۴ میلیون دلاری ۹ ماهه سال گذشته ۳۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی افزود: صادرات مجدد منطقه آزاد ارس در ۹ ماهه سال جاری به ۱۳۶ میلیون دلار رسیده است که نسبت به صادرات مجدد ۲۶.۱ میلیون دلاری مدت مشابه سال گذشته بیش از ۴ برابر افزایش یافته است

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ارس ارزش صادرات این منطقه به سرزمین اصلی در ۹ ماهه امسال را ۱۱۵ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: نسبت به صادرات ۸۱.۵ میلیون دلاری مدت مشابه سال گذشته افزایش ۴۱ درصدی را نشان می‌دهد.

شاسفند همچنین از افزایش ۳۱ درصدی واردات به این منطقه در ۹ ماهه امسال خبرداد و گفت: واردات ۴۴ میلیون دلاری ۹ ماهه سال گذشته به ۵۸ میلیون دلار در سال جاری رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: واردات انجام شده به منطقه بیشتر مواد و تجهیزات بخش تولید است.
 
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار