کرم‌های موپان؛ غذای ارزشمند مردم بوتسوانا

به دلیل کاهش جمعیت کرم های موپان در بوتسوانا قیمت آنها نیز دو برابر افزایش یافته است.
کد خبر: ۵۳۶۳۴
دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۸

اقتصاد24 - خشکسالی تاریخی در بوتسوانا منجر به کاهش جمعیت کرم‌های موپان شده است. این کرم‌های بزرگ دارایپروتئین و کلسیم زیادی هستند و مردم کشور آفریقای بوتسوانا علاقه زیادی به خوردن آن‌ها دارن. در مناطق جنگلی شمال و مرکز کشور بوتسوانا کرم‌های موپان نسبت به گذشته به وفور نیست. این زن بیش از دو دهه است که کار برداشت کرم‌های موپان از شاخه‌های درختان را انجام داده است. وی افزود: باران‌ها غیر قابل اعتمادو پیش بینی هستند. ما قبلا در دسامبر و آوریل موپان برداشت می‌کردیم، اما دیگر اینگونه نیست. به دلیلی کاهش جمعیت کرم‌های موپان قیمت آن‌ها نیز دو برابر افزایش یافته است. کرم‌های موپان پس از خشک شدن در خورش گوجه فرنگی و خورش بادام زمینی استفاده می‌شود. نوب آفریقا با یکی از بدترین خشکسالی‌های تاریخ دست و پنجه نرم می‌کند که به شدت تحت تاثیر دوره بارندگی کم و درجه بالای هواست. سازمان ملل هشدار داده که ۴۵ میلیون نفر از مردم منطقه به دلیل خشکسالی، جاری شدن سیل و مشکلات اقتصادی به کمک فوری نیاز دارند.

 

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.