تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۸

مصیبت جدید برای آبی های تهران

 باشگاه استقلال بر خلاف آنچه از قبل اعلام شده بود، شب گذشته راهی امارات نشد.

پلی آف استقلال تهران
 
اقتصاد۲۴- استقلالی‌ها که پس از یک هفته پر از دردسر و پذیرش بازی پلی آف خارج از خانه قرار بود به دوبی بروند، اجازه پرواز به این کشور را پیدا نکردند.

آن‌ها که شب گذشته تا حوالی ۳ بامداد سوار بر هواپیمای زاگرس در فرودگاه امام منتظر بودند به دلیل عدم مجوز فرودگاه دبی، یک شوک جدید را هم تجربه کردند.

به گفته موسوی عضو جدید هیات مدیره این تیم دلیل عدم پرواز آبی‌ها، عدم صدور مجوز مالی از سوی فرودگاه دوبی بوده و پرواز ساعت ۱۱:۳۰ روز جمعه انجام می‌شود و تیم شب گذشته را در هتلی در فرودگاه سر کرده است.
 
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار