تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸

بیمارستان معین برای درمان مبتلایان ویروس کرونا انتخاب شد

روز گذشته دکتر «کیانوش جهانپور» رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزرات بهداشت در توئیتی از نزدیک شدن ویروس کرونا به مرز‌های ایران خبر داد و از مردم خواست از سفر‌های غیر ضروری به چین و تایلند پرهیز کنند.
بیمارستان معین
 
اقتصاد۲۴- «کیانوش جهانپور» با اشاره به اینکه مراکز بهداشتی کشور آمادگی کامل دارند تا موارد مشکوک به ویروس کرونا را پذیرش کنند و نمونه‌های آزمایشگاهی را به آزمایشگاه مرجع ارجاع بدهند گفت: «ساختار آزمایشگاهی ما در این مورد آمادگی کامل دارند که هر نمونه مشکوک که برای آن‌ها ارسال می‌شود در اسرع وقت پیگیری و نتیجه را اعلام کنند. همچنین ساختار درمانی و بیمارستان‌های ما که بخش عفونی ایزوله منفی دارند آماده پذیرش موارد احتمالی که نیاز به مراقبت داشته باشند، را دارند.

در شهر تهران بیمارستان شهدای یافت آباد به عنوان بیمارستان معین تعیین شده است. «جهانپور» در ادامه با تاکید اینکه ما در مبادی ورودی کشور از جمله بنادر، فرودگاهها، مسیر‌های جاده‌ای مراقبت سندرمیک برای کاهش شیوع و انتشار این ویروس را داریم اظهار داشت: «اما با این وجود احتمال ورود ویروس نه تنها در ایران بلکه در همه دنیا وجود دارد و ما نمی‌توانیم مانع قطعی برای ورود این ویروس داشته باشیم. اما با مراقبت‌های بهداشت فردی، پرهیز از درآغوش گرفتن افرادی که علایمی شبیه سرماخوردگی را دارند و دست ندادن و در آغوش نگرفتن مسافرانی که از کشور‌های درگیر این بیماری به کشور وارد می‌شوند و همچنین شستشوی مداوم دست‌ها با شوینده‌ها و مواد ضدعفونی کننده که پایه الکی دارند می‌تواند زنجیره انتقال را قطع و روند انتشار بیماری را با کُندی روبرو کند.»

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه این بیماری داروی اختصاصی ندارد تصریح کرد: «دارو‌های حمایتی و نگه دارنده برای کسانی که در مراکز بیمارستانی بستری می‌شوند برای ماه‌ها ذخیره شده و قسمت اعظم این دارو‌ها تولید داخل است و نگرانی از این جهت وجود ندارد.»

«جهانپور» با اعلام اینکه تاکنون با همت همکاران و تلاش مردم این ویروس را مهار کردیم افزود: «خوشبختانه ۲ مورد توریست مشکوک به بیماری که تحت مراقبت بودند نتیجه اش منفی اعلام شد و بعد از آن هم ۲ مورد مشکوک دیگر گزارش شده بود که تحت مراقبت هستند.»

بیمارستان شهدای یافت آباد به عنوان بیمارستان معین انتخاب شده است | مراکز درمانی و آزمایشگاهی ما در آمادگی کامل هستند

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزرات بهداشت ادامه داد: «از آنجا که هر فردی که از چین به ایران وارد می‌شود باید ویزا داشته باشد ما با وزارت امور خارجه هماهنگ کردیم به کسانی که از مبدا چین قصد ورود به ایران را دارند حتما کارت بهداشت عاری بودن از ویروس یا همان کارت تندرستی را داشته باشند. با رعایت این موارد امیدواریم از ورود این ویروس به کشور جلوگیری شود؛ مضاف براینکه امروز در اجلاس سراسری سازمان جهانی بهداشت اگر وضعیت اضطراری بهداشت عمومی اعلام شود منع ورود و خروج مسافر به چین اعمال خواهد شد.»
 
 
منبع: دیباچه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

احمدی‌نژاد ترور شد؟

لغو مرخصی پزشکان و پرستاران تا اطلاع ثانوی

عکس/ واکنش متفاوت سینا مهراد به حمله اسرائیل به ایران

جلالی: فراموش نمی‌کنیم در این روزها چه کشورهایی بی‌تفاوت ماندند

فیلم/ آصفی: ما دو راه داریم، تغییر سیاست‌های کلان یا تغییر حکومت

فعال شدن پدافند تهران

متلک سنگین وزیر دفاع پاکستان به رضا پهلوی

پیش‌بینی مهم از سرنوشت دلار جهانی

فیلم/ پیام سرلشکر موسوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح ایران

عکس/ تا امروز در اسرائیل کجاها را زدیم؟

گزافه‌گویی و ادعاهای جدید ترامپ درباره ایران

واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل

فیلم/ آغاز موج دهم از حملات موشکی نیرو‌های هوافضای سپاه پاسداران

فیلم/ تصاویری از رهگیری جنگنده F۳۵ اسرائیلی ازسوی پدافندهوایی ارتش ایران

فیلم/ اصابت موشک ایران به ساختمان موساد

ذخایر موشکی اسرائیل ته کشید

اعلام آمادگی آلمان برای کمک به از سرگیری مذاکرات با ایران

بلند شدن آژیر حمله هوایی در اسرائیل

گوشت ۳۸۵ هزار تومانی در راه است

اطلاعیه ثبت سفارش بدون تمدید

کمک تسلیحاتی آمریکا به اسرائیل

آمریکا وارد جنگ ایران و اسرائیل می‌شود؟

اسرائیلی‌ها ممنوع الخروج شدند

فیلم/ لحظه‌ رسیدن نخستین موشک به آسمان تل‌آویو

تغییر ناگهانی در سیاست‌های نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس

فیلم/ ۷۲ ساعت تا شهادت؛ روایتی از سپهبد شهید حسین سلامی

سازمان وظیفه عمومی اطلاعیه داد

چرا صف پمپ‌بنزین‌ها هم‌چنان شلوغ است؟

فیلم/ جشن عروسی متفاوت ایرانی‌ها در شب گذشته

پزشکیان: با تداوم جنایتگری اسرائیل، منطقه روی آرامش را نخواهد دید

بازگشایی دوطرفه محور هراز

فیلم/ مهاجرانی: ۱۲۰ تن از مصدومین ما در بیمارستان‌ها زنان و کودکانند

اختلال گسترده در اینترنت

عکس‌برداری و ارسال فیلم جنایات اسرائیل پیگرد قانونی دارد

استاندار خوزستان: تاکنون هیچ حمله‌ای به مراکز غیرنظامی خوزستان گزارش نشده

جلسه فوری ترامپ درباره تنش بین اسرائیل و ایران

گزارش هاآرتص از ویرانی‌های شدید اسرائیل

عکس/ واکنش جواد نکونام به حملات رژیم صهیونیستی

آغاز حمله موشکی جدید ایران

واکنش باشگاه پرسپولیس درباره حمله به صداوسیما

آسیب‌های قابل توجه به بخشی از سایت نطنز

قوه قضاییه: رسانه‌ها و فضای مجازی را با دقت رصد می‌کنیم

فعال شدن پدافند هوایی در شیراز و نهاوند

بازداشت علی پاکزاد، خبرنگار روزنامه شرق

فیلم/ توضیحات رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره جزییات طرح تشدید مجازات همکاری‌کنندگان با دول خارجی متخاصم

اطلاعیه مهم بانک‌ها در مورد وضعیت کنونی

صداوسیما از مردم خواست تا واتس‌اپ را حذف کنند

تخلیه آرام تهران؛ دیپلماسی در سکوت عقب‌نشینی می‌کند؟

سرنوشت ۲۰ درصد از نفت و بخشی از گاز طبیعی جهان منوط به تصمیم ایران

امروز هم خبری از قیمت طلا نیست!