تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۸

واکنش شریعتمداری به اظهارات اخیر پامپئو

حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرده است که مردم ایران باید طعم تلخ گرسنگی را بچشند تا به خواسته‌های ما تن بدهند.
اظهارات اخیر پامپئو
 
اقتصاد۲۴-ترامپ از ضرورت فشار سنگین معیشتی بر مردم ایران سخن می‌گوید و از آن با عنوان یکی از موثرترین اهرم‌ها برای به زانو درآوردن کشورمان سخن می‌گوید. اکنون خودتان قضاوت کنید که از یک سو، دشمن چرا نباید از این طیف حمایت کند؟! طیفی که خواسته یا ناخواسته زمینه تحقق اهدافش را فراهم می‌آورد و از سوی دیگر بدیهی است که باید از قدرت‌گرفتن جریانی که در مقابل خواسته‌های آمریکا مقاومت می‌کند، ابراز نگرانی کند؟! و این هر دو را به آسانی در مواضع و عملکرد جریانات یاد شده می‌توان یافت.

ممکن است گفته شود که دشمن هم از فرمول یاد شده با خبر است، بنابراین با حمایت از یک طیف سیاسی در پی بدنام کردن آن در افکار عمومی است! این نظریه در صورتی مورد قبول است که مواضع و عملکرد جریانات یاد شده با خواسته‌های دشمن همخوان و همسو نباشد. ولی اگر این همسویی وجود داشته باشد، حمایت دشمن را نمی‌توان تاکتیکی و غیر واقعی تلقی کرد!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار