تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۸
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران:

وضعیت مرز‌ها برای صادرات به صورت لحظه‌ای تغییر می‌کند/ صادرات به دلیل بسته بودن مرز‌ها با مشکل مواجه شد

لاهوتی گفت: صادرات برخی کالا‌ها به دلیل بسته بودن مرز‌ها با مشکل مواجه شده و بسیاری از کامیون‌ها پشت مرز مانده‌اند.

صادرات

اقتصاد۲۴-  محمد لاهوتی، رئیس کنفدراسیون صادرات ایران درباره وضعیت فعلی صادرات به کشور‌های دیگر اظهار داشت: صادرات برخی کالا‌ها به دلیل بسته بودن مرز‌ها با مشکل مواجه شده و بسیاری از کامیون‌ها پشت مرز مانده‌اند، اما وزارتخانه‌های راه و شهرسازی، امور خارجه و اتاق‌های بازرگانی به خصوص اتاق‌های مرزی برای رفع مشکل در تلاش هستند.

او با بیان اینکه شرایط نسبت به چند روز گذشته بهتر شده است، افزود: اکنون تردد و صادرات کالا در مرز‌ها انجام می‌شود، اما درباره بعضی کالا‌ها مانند مواد ضد عفونی‌کننده و ماسک محدودیت‌هایی برای صادرات بوجود آمده است.

به گفته رئیس کنفدراسیون صادرات ایران، برخی کشور‌ها اجازه ورود مواد غذایی را نمی‌دهند و همچنین در برخی مرز‌ها مانند ترکمنستان محدودیت تردد کامیون وجود دارد و کنترل‌ها شدید است.

لاهوتی تصریح کرد: در حال حاضر مرز افغانستان مشغول فعالیت است و صادرات از این مرز صورت می‌گیرد، اما در ارمنستان کامیون‌ها پذیرش نمی‌شوند. البته که تصمیم‌ها لحظه‌ای صورت می‌گیرد و گزارش‌ها مربوط به این لحظه است.

او با اشاره به غیر قابل پیش‌بینی بودن شرایط افزود: هم صادرکنندگان و هم خریداران کالای ایرانی با مشکل مواجه شده‌اند. به نظر می‌رسد باید دست به دست هم داده و شرایط را مدیریت کنیم تا خسارت از نظر جانی و مالی برای صادرکنندگان و اتباع ایرانی و دیگر کشور‌ها به حداقل برسد.

 عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه از مرز باجگیران ترکمنستان و رازی ترکیه هیچ کالایی صادر نمی‌شود، افزود: برای صادرات از مرز‌های مختلف عراق مانند چذابه و شلمچه و مهران و پرویزخان و همچنین مرز سرخس در ترکمنستان مشکلی وجود ندارد.

لاهوتی با اشاره به تراکم کامیون‌های صادراتی پشت بعضی مرز‌ها گفت: اگر از طرف صادرکنندگان همکاری وجود نداشته باشد و بار‌های خود را بی‌توجه به وضعیت مرز ارسال کنند، قطعا خودشان متوجه ضرر آن خواهند شد چرا که ارسال کالا و ایجاد ازدحام نه تنها باعث تردد و خروج کالا نمی‌شود بلکه تصمیم‌گیری را با مشکل مواجه می‌کند.

او با اشاره به فسادپذیر بودن برخی کالا‌های صادراتی، از صادرکنندگان خواست برای حفظ سرمایه خود و همچنین حفظ آرامش در مرز‌ها با توجه به شرایط موجود تصمیم بگیرند. پس از شیوع ویروس کرونا برخی کشور‌ها مرز‌های مشترک خود با ایران را به حالت تعلیق درآوردند و این موضوع باعث تراکم کامیون‌های صادراتی از سمت ایران در مرز‌ها شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ ژست عاشقانه فوزیه و محمدرضا پهلوی ۸۶ سال پیش در یک آتلیه

کاست پلاس؛ روش جدید قیمت گذاری خودرو چیست؟/ فرمول من‌درآوردی برای فروش خودروهایی که هنوز در قرن گذشته مانده‌اند

عکس/ ژست ملوکانه ناصرالدین شاه ۱۳۵ سال پیش سوار بر سه‌چرخه در حیاط کاخ گلستان

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۴/ کاهش هیجان خرید در بازار دلار

واکنش هاشمیان به تساوی پرسپولیس در ابتدای فصل

عکس/ عکس یادگاری ترامپ، زلنسکی و رهبران اروپایی در کاخ سفید

تأکید وزیر اقتصاد بر تک‌نرخی شدن ارز

حواشی تازه سپهر حیدری پس از ماجرای آرام و ساسی مانکن

فیلم/ واکنش عالیشاه به تساوی پرسپولیس مقابل فجر سپاسی و اعتراض هواداران

فیلم/ چه کسی اطلاعات حمله اسرائیل به بیمارستان فارابی کرمانشاه را فراهم کرد؟

عکس/ متن عاشقانه مونا کرمی برای همسرش

عکس/ بازگشت علی کریمی به استقلال جدی تر شد

عکس/ ناصرالدین شاه سوار بر سه‌چرخه سلطنتی در حیاط کاخ گلستان

عکس/ جدول رده‌‌بندی لیگ برتر در پایان دیدارهای امروز

فیلم/ گل پرسپولیس و تکرار شعار حیا کن، رها کن علیه درویش

فیلم/ خلاصه بازی پرسپولیس ۱ - ۱ فجرسپاسی

طالبان هرگونه نشست با سپاه پاسداران را رد کرد

فرار پرسپولیس از شکست در دقایق پایانی

جزئیات طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه

علیرضا بیرانوند حکم جدید گرفت

وعده ترامپ برای نشست سه‌جانبه با زلنسکی و پوتین

فیلم/ استقبال ترامپ از زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین

دلیل خاموشی‌های ۴ ساعته مشخص شد

فیلم/ زلنسکی با تی‌شرت به دیدار نماینده ویژه ترامپ رفت

سرپرست بانک پارسیان منصوب شد

ناترازی انرژی گریبان‌گیر ۱۰۰ هزار واحد صنعتی

ظرفیت تولید در صنایع مختلف ۳۰ تا ۶۰ درصد کاهش یافته است

استاد فرشچیان در آرامگاه ابدی آرام گرفت

عکس/ تیپ و قیافه جدید محمدجواد ظریف با تی شرت

فیلم/ درگیری هواداران پرسپولیس با لیدرهای این تیم و شعار درویش حیا کن

فیلم/ ورود دبیرکل ناتو و رئیس کمیسیون اروپا به کاخ سفید

۳ نام خانوادگی پرطرفدار در ایران

نشست مهم امنیتی و سیاسی نتانیاهو

۸۷ فوتی در مراسم اربعین امسال

موافقت حماس با پیشنهاد آتش‌بس در غزه

فوری/ تهران شنبه تعطیل شد

اسرائیل به دنبال تجزیه سرزمینی ایران است

فیلم/ حسن یزدانی: در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶ کشتی می‌گیرم

ترکیب پرسپولیس برابر فجرسپاسی

ITC سرژ اوریه صادر شد

سفارت آلمان در تهران باز است

پرداخت ۴ معوقه و مطالبه بازنشستگان کشوری در یک ماه

حمایت ترامپ از طرح نتانیاهو درباره غزه

عکس/ فروغ فرخزاد در لباس و استایل کابویی

فیلم/ آب طالقان به هشتگرد رسید

فیلم/ آواز خوانی حسام‌الدین سراج در مراسم تشییع مرحوم فرشچیان

ساعت بازی امروز پرسپولیس - فجرسپاسی

عکس/ نقاشی دوران نوجوانی مظفرالدین شاه

هشدار عارف درباره شروع مجدد جنگ

بازگشت ممنوعیت پروازهای شبانه در ایران؟

بازگشایی مدارس از نیمه شهریور تکذیب شد