تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۸

کلاهبرداری با فروش واکسن ادعایی کرونا به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان!

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی از بازداشت کلاهبرداری خبر داد که اقدام به فروش واکسن ادعایی کرونا کرده بود.
کلاهبرداری با فروش واکسن ادعایی کرونا به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان!
 
اقتصاد ۲۴ - سرهنگ محسن محمودی با اشاره به بازداشت کلاهبرداری که مدعی فروش واکسن کرونا بود، در این رابطه اظهار کرد: شخصی به هویت م. ح که در تبریز از طریق پیج خود در فضای مجازی با توجه به شرایط کنونی اقدام به کلاهبرداری با عنوان "فروش واکسن کرونا " به قیمت ۸۰۰ هزار تومان می‌کرد توسط پلیس فتا استان آذربایجان شرقی شناسایی و دستگیر شد.

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: توصیه می‌کنیم شهروندان هرگز به چنین خبر‌ها و تبلیغاتی که کلاهبرداران در فضای مجازی منتشر می‌کنند اعتماد نکنند و فقط اطلاعات را در این رابطه از طریق سازمان‌های مربوطه دریافت کنند.
 
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار