تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۸
مدیر عامل ایساکو اعلام کرد:

برنامه‌های خودروسازان برای مقابله با کرونا

به گفته مدیر عامل شرکت خدمات پس از فروش ایران خودرو به منظور حفظ سلامتی هموطنان و کاهش تردد‌های غیر ضروری، خدمات پس از فروش به مشتریان ایران‌خودرو در منازل ارائه می‌شود.
برنامه‌های خودروسازان برای مقابله با کرونا
 
اقتصاد۲۴- طبق اعلام ایران‌خودرو، مدیر عامل شرکت خدمات پس از فروش ایران خودرو (ایساکو) اعلام کرد که بر اساس دستور مدیر عامل ایران خودرو و باتوجه به افزایش مراجعه مشتریان به نمایندگی‌های این شرکت در ایام پایان سال و ضرورت حفاظت از سلامتی هموطنان، تمهیداتی پیش بینی شده که ثبت درخواست و نوبت دهی برای خدمات غیرحضوری از طریق تلفن ۰۹۶۴۴۰ و اپلیکیشن ایساکو صورت پذیرفته و کلیه خدمات تعمیرگاهی تا سطح نیمه سنگین بدون نیاز به مراجعه و در منازل انجام شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار