تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸

تعداد قربانیان مصرف الکل در اهواز به ۲۰ نفر رسید

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: مسمومیت الکلی که از روز‌های گذشته به دلیل عدم آگاهی در اهواز رخ داد تاکنون جان ۲۰ نفر را گرفته.
تعداد قربانیان مصرف الکل در اهواز
 
اقتصاد۲۴- فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اظهار کرد: مسمومیت الکلی که از روز‌های گذشته به دلیل عدم آگاهی در اهواز رخ داد تاکنون جان ۲۰ نفر را گرفت.

وی افزود: تعدادی نیز همچنان بستری هستند که حال برخی از آن‌ها نیز وخیم است و تعدادی در حال دیالیز و تعدادی زیر دستگاه قرار دارند.

به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پی افزایش مسمومیت ناشی از الکل در اهواز علاوه بر بیمارستان امام خمینی (ره) در بیمارستان‌های گلستان و آیت‌الله کرمی اهواز پذیرش این‌گونه بیماران نیز انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: توزیع کنندگان الکل مرگ در اهواز دستگیر شدند

به دنبال شایعه موثر بودن خوردن الکل در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا تعدادی از مردم اهواز دچار مسمومیت شدند.
منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار