تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۹

نزول رتبه ایران در آخرین آمار جهانی کرونا + جدول

با افزایش چشمگیر مبتلایان به ویروس کرونا در کشورهای اسپانیا، آمریکا و آلمان، کشور ایران به رده ششم جهان نزول کرد.
نزول رتبه ایران در آمار جهانی کرونا
 
اقتصاد۲۴- بر اساس آمار پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه تعداد ۲۷۶ هزار و ۷۱۴ نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید ۱۹) مبتلا شدند که از این تعداد، ۱۱ هزار و ۴۲۲ نفر جان خود را از دست داده اند.

از مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تاکنون ۹۱ هزار و ۹۵۲ نفر بهبودیافته و توانسته اند این ویروس را شکست دهند.

کشور چین به عنوان مبدا شیوه این ویروس با ۸۱ هزار مبتلا در رده کشور‌های اول جهان قرار دارد؛ بعد از آن به ترتیب کشور‌های ایتالیا، اسپانیا، آمریکا و آلمان در رده‌های دوم تا پنجم قرار گرفته‌اند.

نکته قابل توجه افزایش شدید مبتلایان و کشته‌های این ویروس در کشور‌های ایتالیا، اسپانیا، آمریکا و آلمان است؛ کشور ایتالیا با افزایش ۵ هزار و ۹۰۶ مبتلا نسبت به روز گذشته، رکورد افزایش آمار را در دست دارد.

بیشتر بخوانید: آخرین آمار فوتی‌ها و مبتلایان در کشور

کشور‌های اسپانیا، آمریکا و آلمان به ترتیب با افزایش ۳ هزار و ۴۹۴، ۵ هزار و ۸۵۳ و ۴ هزار و ۵۲۸ مبتلا نسبت به روز گذشته در رده‌های سوم تا پنج قرار گرفتند.

با افزایش آمار در این سه کشور، کشور ایران به رده ششم جهان نزول کرد.
 
 
نزول رتبه ایران در آمار جهانی کرونا
منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار