تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹
با حضور مدیرعامل منطقه آزاد قشم و برای مبارزه با کرونا انجام شد؛

اهدای ۱۲ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به کلینیک خلیج فارس توسط منطقه آزاد قشم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با حضور در کلینک خلیج فارس از تجهیزات و اقلام پزشکی اهدایی سازمان منطقه آزاد قشم به ارزش ۱۲میلیارد ریال به شبکه بهداشت و درمان شهرستان بازدید و دستورات لازم جهت نصب و بکارگیری فوری آنها جهت استفاده بیماران مبتلا به ویروس کرونا را صادر کرد.
تجهیزات پزشکی قشم
 
اقتصاد ۲۴ - حمید رضا مومنی در این بازدید که مدیر شبکه بهداشت و درمان و رییس ستاد بحران کرونای قشم، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم نیز حضور داشتند از نزدیک کیفیت و کمیت تجهیزات و اقلام اهدایی را که شب گذشته به جزیره حمل و به محل کلینیک انتقال یافته بود، مورد بازدید قرار داد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان و رییس ستاد بحران کرونای قشم در حاشیه این بازدید با تشکر از رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم بخاطر حمایت های عملی همیشگی این سازمان از مدیریت بهداشت و درمان شهرستان گفت: تجهیزات پزشکی که با دستور مستقیم حمیدرضا مومنی امروز به شبکه بهداشت و درمان شهرستان تحویل داده شد شامل سه دستگاه ونتیلاتور(دستگاه تنفس مصنوعی) یک دستگاه شوک قلبی، یک دستگاه نوارقلب، شش دستگاه ساکشن، یک تخت آی سی یو، ۴۰ عدد تشک بیمارستانی و ۴۰کپسول اکسیژن ۴۰لیتری است که نقش بسیار اساسی در مراقبت از بیماران مبتلا به ویروس کرونا قشم خواهد داشت.

حمید رضا بهزادی افزود: این تجهیزات و اقلام پزشکی جهت راه اندازی تخت های اضافی برای مراقبت از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در محل کلینیک خلیج فارس قشم بکار گرفته می شود و با این اقدام سازمان منطقه آزاد قشم، محلی مجهز برای نگهداری این بیماران در قشم فراهم شده است.

یادآور می شود سازمان منطقه آزاد قشم از آغاز تشکیل ستاد مبارزه با کروناویروس در شهرستان قشم با هدف عمل به مسوولیت های اجتماعی خویش در قبال ساکنان با تمام توان خود و شرکت های تابعه در مراحل مختلف به تجهیز بیمارستان های جزیره و تامین اقلام بهداشتی و درمانی کمک کرده است.

ضدعفونی شبانه روزی مراکز درمانی، اماکن پرتردد، ارایه اقلام بهداشتی به سازمان های مردم نهاد برای توزیع بین مردم در روستاها، همچنین تامین نیروهای خدماتی برای کمک به ضدعفونی کردن شبانه روزی بیمارستان پیامبر اعظم(ص) تنها بخشی از فعالیت های سازمان منطقه آزاد قشم جهت کمک به شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم برای پیشگیری از شیوع کروناویروس و تامین امنیت جسمی و روانی ساکنان جزیره بوده است.
منبع: منطقه آزاد قشم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار