تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹

جوانترین میلیاردر زن جهان+ تصاویر

مجله فوربز، کایلی جنر را به عنوان جوانترین میلیاردر جهان معرفی نمود.

جوانترین میلیاردر زن جهان

اقتصاد۲۴ - فوربز نوشت: کایلی جنر، مدل، هنرپیشه، کارآفرین و شخصیت شبکه‌های اجتماعی اهل ایالات متحده آمریکا را برای دومین بار به عنوان جوانترین میلیاردر جهان معرفی نمود.

جنر ابتدا در مارس ۲۰۱۹ وارد این رده بندی شده و سپس موقعیت خود را زمانی که در ماه نوامبر موافقت کرد که ۵۱ درصد از مارک لوازم آرایشی خود را با قیمت ۶۰۰ میلیون دلار بفروشد، تحکیم کرد. به لطف این معامله که در ژانویه امسال به پایان رسید، بیزنس کایلی جنر ۲۲ ساله ۱.۲ میلیارد دلار ارزش گذاری شد.

جوانترین میلیاردر زن جهان

به گزارش اسپوتنیک، برخلاف بسیاری از ثروتمندان دیگر، جنر خودش ثروت کسب کرده است. همه این کار‌ها در سال ۲۰۱۴ وقتی این کارآفرین خط لوازم آرایشی خود را راه اندازی کرد، آغاز شد. اولین بخش از مجموعه‌های رژ لب (۱۵ هزار نسخه) طی چند دقیقه به فروش رفت. کایلی خیلی زود تجارت خود را گسترش داد. به مدت شش ماه، ۵۰۰ هزار نسخه از لوازم آرایشی خود را فروخت.


بیشتر بخوانید: پولدارترین افراد دنیا به تفکیک کشور


 

جوانترین میلیاردر زن جهان


تقریباً در همین زمان بود که فوربس برای اولین بار از کایلی جنر در آن

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار