تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹

تشکیل ۵۰۰ هیأت ویژه برای بررسی وضعیت زندانیان

سخنگوی قوه قضاییه درخصوص وضعیت تمدید مرخصی زندانیان گفت: ریاست قوه قضاییه بعد از تشکیل چندین جلسه کارشناسی، با صدور بخشنامه‌ای مقرر کرد که برای بررسی وضعیت زندانیان در حال مرخصی و حتی زندانیانی که در زندان هستند، از روز یک‌شنبه تمامی حوزه‌های قضایی سراسر کشور، هیأت‌های ویژه‌ای تشکیل و وضعیت زندانیان بررسی کنند و درباره آن‌ها تصمیم بگیرند.
بررسی وضعیت زندانیان
 
اقتصاد۲۴- غلامحسین اسماعیلی در گفتگو با اخبار ساعت ۲۱ شبکه یک سیما درخصوص وضعیت تمدید مرخصی زندانیان، گفت: ریاست قوه قضاییه بعد از تشکیل چندین جلسه کارشناسی، با صدور بخشنامه‌ای مقرر کرد که برای بررسی وضعیت زندانیان در حال مرخصی و حتی زندانیانی که در زندان هستند، از یک‌شنبه تمامی حوزه‌های قضایی سراسر کشور، هیأت‌های ویژه‌ای تشکیل و وضعیت زندانیان در حال مرخصی و حتی زندانیانی که مشمول بخشنامه مرخصی بودند، اما نتوانستند تأمین لازم را تودیع کنند و به مرخصی بروند و همچنین زندانیانی که با قرار بازداشت هستند و محکوم نشدند را بررسی کنند و درباره آن‌ها تصمیم بگیرند.

وی افزود: با این بخشنامه بیش از ۵۰۰ هیأت در کشور تشکیل خواهد شد. مقرر شده این هیأت‌ها هر روز و در صورت لزوم با کار جهادی و شبانه‌روزی جلسات مشترکی را برگزار کنند.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: مأموریت این هیأت‌ها این است که مشخص کنند با لحاظ ارفاقات قانونی که در قانون مجازات اسلامی وجود دارد، مانند آزادی مشروط، تعلیق اجرای مجازات و امثال آن، شرایط عدم بازگشت به زندان برای چه تعداد از این افراد مهیا است؛ به گونه‌ای که این بخش از زندانیان اصلا مراجعتی به زندان نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: احتمال عدم بازگشت و آزادی بخش قابل توجهی از زندانیان در مرخصی

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: همچنین مشخص می‌شود که چه تعدادی از زندانیان فعلی باید آزاد شوند و چه تعداد از افرادی که در حال مرخصی هستند، باید به زندان‌ها برگردند.

وی ادامه داد: در این بخشنامه مقرر شده که همزمان ستاد‌های کنترل مجرمین حرفه‌ای که ترکیبی از مقامات قضایی، انتظامی و امنیتی است، به صورت مستمر تشکیل جلسه داده و زمان و نحوه مراجعت زندانیان بازگشتی که این ارفاقات قانونی شامل حال آن‌ها نمی‌شود را مشخص کنند تا بر اساس دستورالعمل‌ها و سازوکار‌های پیش‌بینی شده زندانی‌ها جهت انجام آزمایش‌ها، قرنطینه و مراقبت‌های بهداشتی به صورت تدریجی به زندان برگردند.

اسماعیلی یادآور شد: نتیجه این بررسی‌ها حداکثر تا ۱۰ اردیبهشت به خود زندانی یا ضامن او ابلاغ می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم با بهره‌برداری حداکثری از ارفاقات قانونی و کار تخصصی و تیمی همکاران ما، بخش قابل توجهی از زندانیان در حال مرخصی به زندان بازنگردند و حتی تعدادی از زندانیان حاضر از زندان هم آزاد شوند، اما گروهی از زندانیان هم با شرایط و برنامه زمان‌بندی شده به صورت تدریجی برای ادامه تحمل محکومیت به زندان برخواهند گشت.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ چهره متفاوت عباس دوران ۵۴ سال پیش در سال‌های نخست خلبان شدن

بهترین نوشیدنی‌ها برای جلوگیری از گرمازدگی

عکس/ حضور تریلی‌های باری در کف دریاچه ارومیه

استراتژی احتیاط بورس همچنان ادامه دارد

عکس/ سعد بن مسعود ثقفی سریال مختار پس از ۲۰ سال با پوشش خاص

راز دفن گنج تاریخی فاش شد!

عکس/ حمله هواداران پرسپولیس به خرید جدید تیمشان

خداحافظی با گرمازدگی با مصرف این نوشیدنی‌ها

فیلم/ واکنش عجیب هامون سیدی با ظاهر شدن یک عکس

زنگ خطر رکود اقتصاد ایران به صدا درآمد!

دستگیری ۳ شرور پس از حمله به ماموران حین جمع‌آوری اتباع

عکس/ جشن صمیمانه عوامل تاسیان بعد از اتمام سریال

در این ساعات نباید زیر نور خورشید باشید

واکنش مولوی عبدالحمید به حادثه تروریستی زاهدان

ایرانی‌ها کدام رمزارز را جایگزین تتر کردند؟

فیلم/ پرواز هواپیمای آب‌پاش برای مهار آتش هورالعظیم

بانک مرکزی همچنان حامی بازار سرمایه است

عکس/ جولان خودرو‌های خارجی ۶۹ سال پیش در چهارراه ولیعصر زمانی که شبیه جنگل بود

حجم شوکه کننده آب هدررفته برای فضای سبز تهران

عکس/ سرلشکر ستاری در حال تقدیر از یک خلبان ۳۸ سال پیش با لباس نظامی

عکس/ استوری احساسی کاپیتان استقلال در روز تولدش

مشخصات اولیه موشک هایپرسونیک ترکیه

فیلم/ روایت مجروحان از حمله تروریستی به دادگستری زاهدان

عکس/ خوراکی‌های خنک‌کننده بدن را بشناسید

چرا گروهک جیش العدل به دادگستری زاهدان حمله کردند؟

عکس/ چهره متفاوت سرلشکر رشید ۴۴ سال پیش در کنار حاج قاسم و فرماندهان جنگ

آخرین وضعیت حمید هیراد در بیمارستان + عکس

فیلم/ کاهش قیمت برنج ایرانی تا دو هفته آینده

بازیگری سعید جلیلی در تصویب قطعنامه ۱۹۲۹ و ایجاد یک بن‌بست دیپلماتیک/ بدترین قطعنامه علیه ایران چه زمانی تصویب شد؟

رضا لیاقت‌ورز رئیس روابط عمومی وزارت اقتصاد کیست؟

فیلم/ واکنش زیباکلام به بیانیه میرحسین موسوی

فیلم/ تصاویری جدید از ویرانی موسسه وایزمن با موشک‌های ایران

عکس/ بدرقه رسمی مدافع جدید پرسپولیس

عکس/ رونمایی از لوگوی عربی اپل در عربستان

فیلم/ زاکانی اولین مسافر سامانه تاکسی اینترنتی شهرداری تهران

اینفوگرافی/ کا‎هش نرخ سالانه تولد در ۶۰ سال اخیر

ایران رکورددار افزایش درآمد نفتی اوپک شد

عکس/ دیدار سید حسن خمینی با خانواده شهید باقری

تشییع پیکر سردار نارنجی در ارومیه + عکس

فیلم/ تصویر هولناک زخمی شدن یکی از شهروندان بلوچ در حمله تروریستی زاهدان

درخواست استرداد لایحه مقابله با حق آزادی بیان

ماحصل استانبول؛ نه توافق و نه تقابل/ اروپا برای تعلیق مکانیسم ماشه پیشنهاد فرصت شش‌ماهه داد و ایران نه نگفت

فیلم/ لحظه حمله اسراییل به ستاد فرماندهی سپاه البرز با موشک اسپایس

فیلم/ وضعیت فاجعه بار سد کرج و کاهش شدید آب

اینفوگرافی/ امارات متحده عربی مرکز اصلی جذب گردشگران جهان شد

عکس/ چشمان گریان سپیده در پشت‌صحنه تاسیان

عکس/ خداحافظی هافبک پرسپولیس با هواداران باشگاه

فیلم/ تیزر سینمای ایران برای وطن با گویندگی پرویز پرستویی

صدای بحران از عمق گمرک ایران؛ ریزش ۲۴ درصدی صادرات غیرنفتی ایران در سه ماهه نخست ۱۴۰۴

فیلم/ نخستین تصاویر از داخل ساختمان دادگستری زاهدان