تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
مقدم زاده خبر داد؛

رشد ۱۰۷ درصدی واگذاری زمین به سرمایه گذاران

مدیر املاک و مستغلات سازمان از رشد ۱۰۷ درصدی واگذاری اراضی به سرمایه گذاران ارس در سال ۹۸ خبر داد.
مقدم زاده
 
اقتصاد۲۴ - وحید مقدم زاده با اعلام این خبر گفت: سال گذشته در مجموع ۵۸ قطعه زمین به مساحت ۷۳.۵ هکتار در سایت‌های مختلف به سرمایه گذاران واگذار شده است که نسبت به سال ۹۷ رشد ۱۰۷ درصدی داشته است.
بیشتربخوانید: رشد ۲/۵ برابری سرمایه گذاری در ارس نسبت به سال ۹۷

مقدم زاده در ادامه تعداد زمین‌های واگذاری شده به سرمایه گذاران در سال ۹۷ را ۲۸ قطعه و به متراژ ۱۲.۵ هکتار عنوان کرد و افزود: در سال گذشته ۱۲۳ قطعه از اراضی سازمان بصورت استیجاری در اختیار درخواست کنندگان قرار گرفته بود.

وی در پایان در خصوص تعداد مبایعه نامه‌های صادر شده توسط سازمان منطقه آزاد ارس در سال ۹۸ گفت: ۳۱ مورد مبایعه نامه در طول سال گذشته صادر شده است که این میزان مبایعه نامه مشتمل بر ۲۲ هکتار زمین می‌باشد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار