تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹

آغاز به کار بازار طلا از ابتدای اردیبهشت‌ماه

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: همه واحد‌های تجاری صنف طلا و جواهر با رعایت مقررات بهداشتی از اول اردیبهشت‌ماه (فردا) مجاز به بازگشایی هستند.
بازار طلا
 
اقتصاد۲۴- «ابراهیم محمدولی» روز یکشنبه اظهار داشت: همه واحد‌های صنفی این اتحادیه که در مجتمع‌ها و خیابان‌ها فعالیت دارند، می‌توانند اقدام به آغاز فعالیت خود کنند.

وی اضافه کرد: البته فعالیت واحد‌های صنفی واقع در مجتمع‌های تجاری دارای محدودیت زمانی بوده و آن‌ها تا ساعت ۱۸ مجاز به فعالیت هستند؛ اما واحد‌های صنفی که در خیابان‌ها هستند محدودیت زمانی ندارند.
 

بیشتر بخوانید: آخرین قیمت سکه و قیمت دلار امروز یکشنبه ۳۱ فروردین ۹۹

همه واحد‌های صنفی که تمایل به بازگشایی واحد تجاری خود را دارند باید در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام کرده و پروتکل‌ها و مقررات بهداشتی اعلام شده را رعایت کنند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیش از این نیز گفته بود: از اواخر بهمن سال ۹۸ بازار طلا به علت شیوع کرونا، وارد رکودی شدید و کامل شد که این وضعیت با وجود گذشت یک ماه از سال ۹۹ همچنان ادامه دارد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار