تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹

تمدید تعطیلی حرم حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران‌

استاندار قم گفت: به دلیل سفید اعلام نشدن وضعیت استان قم، همچنان اماکن مذهبی، حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران بسته بوده و نمازهای جمعه و جماعات نیز تا پایان اردیبهشت در مساجد برگزار نخواهد شد.
تمدید تعطیلی حرم های مطهر
 
اقتصاد۲۴- بهرام سرمست پس از جلسه ویدئو کنفرانسی با رئیس‌جمهور در گفتگو با خبرنگاران، با اشاره به مصوبات این جلسه اظهار داشت: وزارت بهداشت کل کشور را بر اساس معیار‌هایی همچون میزان ابتلا، فوتی‌ها و میزان شیوع بیماری کرونا و .. به سه منطقه سفید، زرد و قرمز تقسیم‌بندی خواهد کرد که به‌زودی اعلام می‌شود.

استاندار قم با اشاره به اینکه در این جلسه بالای صد شهر به‌عنوان شهر سفید اعلام شد، گفت: در این شهر‌ها یک سری گشایش‌هایی همچون بازگشایی اماکن مذهبی و انجام مراسمات مذهبی با در نظر گرفتن پروتکل‌های بهداشتی صورت می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: بیانیه مشترک سه تولیت حرم‌های مطهر

وی بیان کرد: به دلیل سفید اعلام نشدن وضعیت استان قم، همچنان اماکن مذهبی، حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران بسته خواهد بود و نماز‌های جمعه و جماعات نیز تا پایان اردیبهشت در مساجد برگزار نخواهد شد.

سرمست با بیان اینکه اعمال محدودیت‌ها در استان قم همچنان تا پایان اردیبهشت ادامه خواهد یافت، اضافه کرد: یکی از شرط‌های رسیدن به وضعیت قرمز نداشتن بستری و فوتی جدید در شهر و استان بوده و این در حالی است که وضعیت استان قم هنوز عادی نشده است.

استاندار قم با ابراز امیدواری برای رسیدن استان قم به وضعیت سفید تصریح کرد: به‌محض اینکه هر شهری به وضعیت سفید می‌رسد اجتماعات و مراسمات می‌تواند در آن شهر‌ها برگزار شود.

سرمست قم پیرامون نحوه فعالیت پاساژ‌ها و مجتمع‌های سرپوشیده ابراز کرد: با توجه به اینکه نیاز است در مناطق گرمسیر تمدید ساعت فعالیت پاساژ‌ها اتفاق بیفتد، اختیار این کار به عهده استانداران نهاده شد.

استاندار قم در پایان ضمن قدردانی از تمامی شهروندانی که خویشتن‌داری کرده و به نزولی شدن بیماری کرونا و بهبود شرایط در استان کمک کردند، خاطرنشان کرد: از مشتاقان زیارت اهل‌بیت (ع) و اماکن مقدس خواهش می‌کنیم از مساجد که می‌تواند پایگاه کمک به مستمندان باشد استفاده بهینه کرده و طرح مواسات، همدلی و کمک مومنانه را در استان تقویت کنند.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار