تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹

روحانی: تامین نیازمندی‌های مردم در سایه تلاش کارگران ممکن شده است

رییس‌جمهور با اشاره به مشکلات کرونا برای سلامت و شغل مردم بویژه کارگران و در عین حال تلاش کارگران برای رفع نیازمندی‌های کشور گفت: نیازمندی‌های مردم به وفور در اختیار مردم بوده و این در سایه تلاش کارگران است.
تامین نیازمندی‌های مردم
 
اقتصاد۲۴- حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز در جلسه هیات دولت ادامه داد: تلاش ما این بوده است که از سلامت مردم حراست کرده و نیاز‌های مردم را در بازار تامین کنیم و بنگاه‌های تولیدی به فعالیت خود ادامه دهند.
 

مردم در خانه بمانند


وی خاطرنشان کرد: به دلیل ناروشن بودن پایان ویروس کرونا، باید خود را برای کار، علم، دانش، تحقیقات در جامعه آماده کنیم؛ بنابر این فرض که این ویروس برای مدتی کنار مردم هست. کسی نمی‌داند پایان این ویروس کی خواهد بود. همه دستورالعمل‌های پزشکی را باید رعایت کنیم و احتیاط لازم است. الان هم می‌گوییم برای غیر ضرورت، مردم در خانه بمانند، ولی برای کار ضروری از خانه خارج شوید و در کوتاه‌ترین زمان به منزل برگردید.
 

اصل کار با مردم است


وی همچنین تصریح کرد: با تلاش باید مناطق زرو و قرمز به سفید تبدیل کنیم. اصل کار با مردم است و هیچ داروی مشخصی و واکسن هنوز وجود ندارد و باید مراقبت انجام شود.

رییس‌جمهور با تبریک به همه کارگران، پزشکان، پرستاران و کشاورزان گفت: شاهد تولید محصولات کشاورزی خوبی هستیم. در مواد غذایی اگر بنا با واردات بود، امروز مواد غذایی براحتی در اختیار دیگران قرار نمی‌دهند، حتی اگر پول لازم وجود داشت و مشکلی وجود نداشت؛ زیرا همه کشور‌ها چند برابر گذشته مواد غذایی و پزشکی ذخیره می‌کنند. دستگاه تنفس مصنوعی، ماسک و تجهیزات پزشکی را خودمان تولید می‌کنیم، ولی اگر توانید نمی‌کردیم، معلوم نبود بتوانیم واردات داشته باشیم.
 

پیروزی ما، پیروزی ملت است نه دولت


وی با اشاره به این‌که «امروز در جامعه آرامش نسبی وجود دارد» ادامه داد: مواد غذایی و بهداشتی، تخت بیمارستانی در کشور وجود دارد. مسئولان سایر کشور‌ها همه اقدامات ایران را زیر نظر داشته و تشکر می‌کردند که ایران کار منسجم قوی برای مقابله با ویروس انجام داد. برخی سوال می‌کردند که چگونه از فاصله اجتماعی به فاصله هوشمند رسیدید؟ همه ایران را نگاه می‌کنند. پیروزی ما، پیروزی ملت است نه دولت.

وی با بیان این‌که «ارز، ریال، آب، برق و گاز را باید تامین کنیم»، ادامه داد: تورم ماهانه فروردین نصف تورم ماهانه اسفند است و این به معنای حرکت خوب اقتصادی در کشور است. مردم به بازار پول و سرمایه اعتماد دارند. حضور مردم در بورس نشان اعتماد مردم است. در خارج از کشور تبلیغ می‌کنند که مردم به نظام ایران اعتماد ندارند، ولی دروغ می‌گویند.

روحانی خاطرنشان کرد: افتخار ماست که می‌توانیم کیت‌ها را صادر کنیم. ملت نه خود را باخته نه دچار حزن و اندوه شده است. ما باید مشکلات را تحمل کنیم. الان زمانی است که ملت ما رشادت و قدرت و توانمندی علمی خود را نشان داد. در کرونا ملت ما اعلام کرد به متخصصین به خوبی اعتماد می‌کند. دولت، مراجع، رهبری صداوسیما و مردم از نظر متخصصین حمایت کرده و به آن عمل کردند.


ملت ایران در حفاظت از خلیج فارس همیشه موفق بوده و خواهد بود



وی با اشاره به روز خلیج فارس و اهمیت خلیج فارس برای جهان و ایران، گفت: اینجا همیشه خلیج فارس است و خلیج فارس می‌ماند. آمریکا باید بداند اسم این خلیج، خلیج فارس است نه خلیج نیویورک و واشنگتن. آن‌ها نباید علیه ملت ایران توطئه کنند. این ملت در حفاظت از خلیج فارس همیشه موفق بوده و خواهد بود. نیرو‌های نظامی وانتظامی در حفاظت از خلیج فارس همیشه موفق بوده‌اند.
 

از رهبری تشکر می‌کنم


وی همچنین با اشاره به سابقه توزیع سهام عدالت به مردم، خاطرنشان کرد: از رهبری تشکر می‌کنم. در این شرایط سخت هرچه بتوانیم دارایی‌های مردم را بروز و شفاف کنیم و اختیار کار را به صاحبان آن برگردانیم، کار ارزشمندی شده است. دولت به فکر ساماندهی به سهام عدالت بود. دولت به دنبال شفاف سازی سهام عدالت بود. در سال ۹۴ مردم در سامانه‌ای ثبت نام کردند و مشخص شد هرکسی چه مقدار سهم دارد. ما دنبال آزادسازی سهام عدالت بودیم و مطرح شد رهبری باید اجاره آزادسازی سهام عدالت را بدهند. من چند بار به ایشان در این زمینه توضیح دادم و در ۹۶ لایحه آن را به مجلس فرستادیم. سه مکاتبه خدمت رهبری در چند ماه اخیر داشتم تا سهام عدالت آزاد شود و اهداف رهبری هم کاملا رعایت شود. در اسفند، فروردین و اردیبهشت با رهبری مکاتبه داشتم رهبری نکاتی را به من گفتند و تاکید داشتند تا چارچوبی برای آزادی سهام عدالت تهیه شود. این چارچوب تهیه شد و در نهایت ایشان موافقت کردند شورای عالی بورس آزادسازی را انجام دهد. موافقت رهبری یک قدم بسیار خوبی برای مردم است. حدود پنجاه میلیون نفر صاحب سهام عدالت هستند و حساب و کتاب این سهام روشن است. از شورای عالی بورس می‌خواهم در کوتاه‌ترین زمان لازم آیین‌نامه‌ها و مقررات لازم را تهیه کند. در سه نوبت سود این سهام به ازای یک میلیون تومان، به مردم پرداخت شده است.

روحانی با بیان این‌که «مردم اگر تمایل داشته باشند می‌توانند سهم خود را نگه داشته و از سود آن بهره ببرند»، اظهار کرد: ارزش این سهام هر روز بیشتر می‌شود. البته اگر مردم بخواهند، می‌توانند سهام را بفروشند نحوه فروش سهام را شورای عالی بورس مشخص می‌کند. به نظر من این سهام به کمک مردم آمده است.

رئیس جمهور با اشاره به این‌که «احتیاط با امید به آینده باید توام باشد»، گفت: نه این‌که احتیاط، امید را خدشه‌دار کند؛ باید دستورالعمل‌ها را رعایت کرده و به آینده کاملا امیدوار باشیم. ان‌شاالله از این شرایط عبور خواهیم کرد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه عضو مجلس خبرگان به شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه

معاون ترامپ آب پاکی را روی دست زلنسکی ریخت

ادعای نتانیاهو درباره احتمال حمله غافلگیرانه ایران

آمریکا تحریم جریان نفت ایران را وارد فاز جدیدی کرد

۱۰ شهر برتر جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۵: از کپنهاگ تا ونکوور/ معیارهای شاخص جهانی قابل‌زندگی بودن شهرها کدامند؟

پیام معنادار شریعتمداری برای مسعود پزشکیان

خبر تازه سایت سپاه درباره بخش‌‌های حیاتی فردو

چرا خبرنگاران در ایام بحرانی بیکار می شوند؟

نتانیاهو: معترضان به اسرائیل ربات هستند!

عکس/ مرجانه گلچین با یک تیپ جوان‌پسند در ۵۴ سالگی با کت و شلوار رنگ جیغ

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۰ مرداد ۱۴۰۴/ خریداران طلا دست به کار شدند

عکس/ ژست صمیمی سینا و پردیس در یک مراسم هنری با استایل لاکچری

عکس/ دورهمی پژمان بازغی با چند بازیگر زن در کیش

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

عکس/ استوری جالب و احساسی از فرزند تازه متولد شده پیمان‌قاسم‌خانی

عکس/ ژست صمیمی بازیگر عشق ممنوع در کنار خانواده اش

عکس/ چهره زیبای بازیگر سریال ستایش با استایل تابستانی

چالش بورس فقدان چشم‌انداز مثبت سیاسی است/ همه سهام‌ها پتانسیل رشد ۴۰ درصدی را دارند

عکس/ چهره دیده نشده و کمیاب هیتلر ۱۲۶ سال پیش در دوران دبستان

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۰ مرداد ۱۴۰۴/ آرامش موقتی در بازار دلار

فیلم/ کاهش ۶ درصدی تراکنش نان پس از خروج اتباع

واکنش آذری جهرمی به اظهارات بنزینی پزشکیان

فیلم/ وزیر کشور از ارزیابی کامل استانداران خبر داد

عکس/ گاف عجیب فدراسیون در آستانه دیدار سوپرجام

فیلم/ تصاویر هولناک از زلزله شدید بیخ گوش ایران

عکس/ تجمع اعتراضی بازنشستگان در چند شهر

تصمیم دولت برای تعطیلی شنبه‌ها

فیلم/ واکنش عجیب رییس جمهور به موضوع کریدور زنگزور

اختلال و قطعی در اینترنت کشور از ساعاتی پیش

فیلم/ لحظه وحشتناک از زلزله ساعتی قبل در ترکیه

فیلم/ انتقاد مدیرعامل نوبیتکس از عدم حمایت دولت برای جبران خسارت ۱۰۰ میلیون دلاری

عکس/ راهکار هوشمندانه بندرعباسی‌ها برای فرار از گرما

عکس/ لقب رسانه‌های بریتانیایی به کلثوم اکبری

فیلم/ پزشکیان از خبرنگاران حیاط دولت عکس گرفت

فیلم/ اژه‌ای از ارائه نشدن فهرست زندانیان سیاسی خبر داد

معاون گروسی دوشنبه در تهران

فیلم/ نمایی کمتر دیده شده از زندگی امیرهوشنگ ابتهاج

سنگی جدید پیش پای پلتفرم‌های طلا

حذف چهار صفر از پول ملی در هیات دولت تصویب شد

عکس/ قطعی برق به سفارتخانه‌ها هم رسید