تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹

شهرستان‌های سفید به زودی معرفی می‌شوند

رئیس جمهور با بیان اینکه اقدامات انجام شده برای مقابله با ویروس کرونا در چارچوب استاندارد‌های توصیه و پذیرفته شده از طرف سازمان بهداشت جهانی بوده است، گفت: خوشبختانه با اجرای استاندارد‌های درمانی و همکاری خوب مردم در رعایت توصیه‌های بهداشتی شاهد روند نزولی بیماری در کشور هستیم.
شهرستان‌های سفید
 
اقتصاد۲۴- حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز پنج‌شنبه در جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله کرونا، افزود: آرامش نسبی بوجود آمده در برخی استان‌ها و شهرستان‌ها به دلیل همکاری خوب مردم با مسئولین و جدی گرفتن هشدار‌ها و توصیه‌های بهداشتی بوده است.

رئیس جمهور با بیان این‌که جدی گرفته شدن هشدار‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم موجب شده که شاهد وضعیت سفید در برخی از شهر‌های کشور باشیم، افزود: براساس گزارش وزارت بهداشت در شهر‌هایی که وضعیت زرد و نزدیک به سفید دارند، مردم بالای ۸۰ درصد پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده‌اند.

روحانی خاطرنشان کرد: رفتار هوشمندانه و قاعده‌مند مردم ایران یک افتخار بزرگ است و نشان از رابطه خوب و قوی میان مردم و نظام و اعتماد به مسئولان پزشکی کشور دارد.

رئیس جمهور افزود: گسترش و توسعه تست‌های تشخیصی و همچنین شناسایی موارد مشکوک با اجرای طرح غربالگری وزارت بهداشت در کنار همراهی مردم در عمل به توصیه‌های بهداشتی و قرنطینه‌سازی مبتلایان موجب کاهش مراجعات به مراکز درمانی شده است.

روحانی خاطر نشان کرد: با کاهش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها، کادر درمانی و پزشکان امکان بیشتری برای مراقبت از بیماران بستری دارند.

رئیس جمهور در ادامه تلاش شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی و تحقیقاتی برای ساخت اقلام بهداشتی مورد نیاز از جمله کیت تشخیص، ماسک، دستگاه تنفس مصنوعی و دستکش را افتخارآمیز دانست و افزود: تلاش برای اقدامات بعدی در ساخت واکسن و داروی این بیماری نیز توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در حال انجام است که امیدواریم این مسیر تداوم یابد.

بیشتر بخوانید: روحانی: طرح‌های مهمی به بورس عرضه می‌شود

روحانی همچنین با اشاره به سطح‌بندی شهر‌ها و استان‌ها در سه وضعیت سفید، زرد و قرمز، افزود: مسئولین کمیته‌های درمانی، امنیتی، اجتماعی و تبلیغات و رسانه همچنان در تلاش هستند، تا با فعالیت گسترده درمانی، اجرای پروتکل‌ها و نظارت بر آن و اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به موقع با تبدیل نقاط قرمز به زرد و سپس به سفید، مناطق سفید کشور در مورد این بیماری را افزایش دهد.

رئیس جمهور اظهار داشت: امیدواریم وزارت بهداشت در کنار اعلام آمار روزانه وضعیت بیماری از نظر ابتلا، بستری، ترخیص و فوت بیماران آمار تبدیل شدن شهر‌ها از وضعیت قرمز به زرد و زرد به سفید را اعلام کند و شاهد روزی باشیم که تعداد مناطق قرمز در کشور به پایین‌ترین سطح برسد.

روحانی گفت: تقسیم‌بندی شهر‌ها و مناطق مثل وضعیت سفید، زرد و قرمز ما را از مرحله فاصله‌گذاری هوشمند به بازگشایی هوشمند می‌رساند، به گونه‌ای که در هر شهری که مردم فاصله‌گذاری هوشمند را بهتر اجرا کرده باشند، می‌توان شرایط بهتر را برای بازگشایی هوشمند مراکز و فعالیت‌ها اعلام کرد.

روحانی افزود: براساس گزارشی که مسئولین کمیته‌های درمانی، امنیتی و اجتماعی در این جلسه دادند، براساس شاخص‌های تعیین شده شهرستان‌های سفید به زودی معرفی خواهند شد و شرایط بازفعالیت مشاغل کسب و کارها، اماکن مذهبی و به طور کل تعدیل محدودیت‌ها اعلام خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در خصوص مشاغل پر رفت و آمد و پرتجمع در شهر‌های سفید پروتکل‌های خوبی از سوی مسئولان ذیربط تدوین شده که در جلسه آینده ستاد ملی اعلام خواهد شد، گفت: امیدواریم با رعایت پروتکل‌ها از سوی مردم بتوانیم ظرف ۲ هفته آینده یا نهایتاً تا پایان اردیبهشت مشاغل و مراکز پررفت و آمد و پرتجمع را به شرط تحقق شرایط لازم بازگشایی کنیم.

روحانی ادامه داد: در شرایط و پروتکل‌های مربوط به الزام و ضرورت استفاده از ماسک به مرحله‌ای رسیده‌ایم که نگرانی برای تأمین آن وجود ندارد. ضمن آنکه تمهیداتی در نظر گرفته شده که وزارت بهداشت و درمان استفاده از ماسک را سهل‌تر تعریف و معرفی می‌کند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟