تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹

هنوز پنبه بجای گوشت در حلیم؟

مدیرکل بازرسی استانداری تهران پس از بازدید سرزده از چند واحد صنفی حلیم و آش فروشی گفت: موردی از ریختن پنبه به جای گوشت در حلیم مشاهده نشده است.
هنوز پنبه بجای گوشت در حلیم؟
اقتصاد۲۴- جمال زنگیشه در تشریح بازدید‌های سرزده از واحد‌های صنفی استان و بررسی کیفیت طبخ حلیم در سطح استان تهران گفت: پیرو دریافت برخی گزارش‌ها و دستور استاندار تهران مبنی بر بررسی استفاده واحد‌های پخت آش و حلیم از پنبه و الیاف به جای گوشت در حلیم از ابتدای ماه رمضان، گشت مشترک شامل مأمورین بهداشت، رئیس اتحادیه، اداره کل تعزیرات و نیروی انتظامی با محوریت اداره کل بازرسی استانداری بصورت سرزده از چند واحد صنفی بازرسی صورت گرفت.

وی افزود: تاکنون هیچ مورد تخلفی از سوی واحد‌های صنفی پخت حلیم مبنی بر استفاده از پنبه و یا سایر مواد افزودنی غیر مجاز به جای گوشت در طبخ حلیم مشاهده نشده و شهروندان می‌توانند با اطمینان کامل حلیم مصرف کنند. این بازرسی‌ها بصورت مستمر و در قالب گشت مشترک در شهر و شهرستان‌های استان تهران تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار