تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
از سوی معاون نظارت منتشر شد؛

گزارش عملکرد نظارتی بیمه مرکزی در سال ۱۳۹۸

معاون نظارت بیمه مرکزی، گزارشی از اقدامات این معاونت در راستای حفظ سلامت بازار بیمه، ارتقای عملکرد بیمه گری و حمایت از حقوق بیمه شدگان، بیمه گذاران و سایر ذینفعان ارائه کرد.
بیمه مرکزی
اقتصاد۲۴- مفید امینی در ارتباط با حل معضل شرکت بیمه توسعه آورده است: با توجه به پیگیری‌ها و هماهنگی‌های به عمل آمده با بازپرس پرونده شرکت بیمه توسعه، همکاری شرکت بیمه ایران، صندوق تامین خسارت‌های بدنی و بیمه توسعه، باقی مانده خسارت بیش از ۷،۵۰۰ نفر از زیاندیدگان و بیمه گذاران آن شرکت به مبلغ حدود ۳.۴۰۰ میلیارد ریال تا پایان سال ۱۳۹۸پرداخت شد و خسارت‌های حدود ۶۲.۰۰۰ نفر از زیاندیدگان بیمه توسعه، طی این سال‌ها مجموعاً با دریافت مبلغ ۱۳.۰۰۰ میلیارد ریال پرداخت شد.

امینی از پیگیری و کمک به شرکت‌های بیمه برای وصول مطالبات حدود ۱۳،۰۰۰ میلیارد ریالی از یک بیمه گذار عمده خبر داد و گفت: از طریق برگزاری جلسات متعدد با مسئولان شرکت‌های مربوطه و بیمه گذار طرف حساب، کارگزاری موردنظر تعلیق کد شد که با دریافت چک و وصول مطالبات، این کارگزاری رفع تعلیق گردید.

بیشتر بخوانید: صنعت بیمه در سال 98 عملکرد خوبی داشت
معاون نظارت بیمه مرکزی، انجام مکاتبه و پیگیری مستمر از شرکت‌های بیمه در خصوص واریز سهم وزارت بهداشت از محل بیمه‌های شخص ثالث به منظور یاری رساندن به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها که در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند را از دیگر اقداماتی برشمرد که طی آن از هفته آخر اسفند حدوداً مبلغ ۴،۳۷۷ میلیارد ریال به حساب وزارت بهداشت واریز شده است.

در بخش دیگر این گزارش، از همکاری با اداره کل حراست بیمه مرکزی در راستای کمک به شناسایی، پیگیری و برخورد با تخلفات در بخش صدور بیمه نامه توسط شبکه فروش در پایانه‌های مرزی سراسر کشور شامل بازرگان، سرو، خوی (رازی)، تمرچین، کیله، جلفا، نوردوز، آستارا، بیله سوار، مهران، خسروی، شلمچه، چذابه، اینچه برون، پرویزخان و باشماق یاد شده که منجر به ساماندهی وضعیت عرضه بیمه توسط شبکه فروش در پایانه‌های مرزی کشور است.

امینی، مشارکت فعال در تدوین و تصویب صورت‌های مالی جدید شرکت‌های بیمه، پیگیری و نظارت مستمر بر عملکرد شرکت‌های بیمه در پرداخت خسارت‌های سیل فروردین سال ۱۳۹۸ و زلزله استان آذربایجان شرقی و اغتشاشات آبان ماه سال ۱۳۹۸ را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد.

معاون نظارت بیمه مرکزی، در بخش دیگری از گزارش، به ساماندهی وضعیت مدیریتی و پرداخت خسارت شرکت‌های بیمه پرداخته و از نظارت مستمر بر کلیه اقدامات و اصلاحات ضروری در این حوزه و تعلیق فعالیت یک شرکت بیمه در یکی از رشته‌ها نام برد که پس از انجام اصلاحات لازم رفع تعلیق از فعالیت مربوطه شرکت صورت پذیرفت.

امینی از مشارکت فعال در ۳۷ جلسه کمیته صیانت از شرکت‌های بیمه و برگزاری بیش از ۲۰ جلسه مشترک با مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره، معاونین مالی و اقتصادی و مدیران مالی شرکت‌های بیمه در راستای اصلاح ساختار مالی آنها، به عنوان یکی دیگر از اقدامات اصلی در سال گذشته یاد کرد به نحوی که یکی از آثار این اقدام طراحی و ارسال جدول اصلاح ساختار مالی به شرکت‌های بیمه بوده است. این اقدام موجب شد که کسری ذخایر جبران شده در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶معادل ۴،۶۴۹ میلیارد ریال (۲۴۰درصد) رشد داشته و تعداد شرکت‌های فاقد کسری ذخایر فنی از ۲ شرکت در پایان سال ۱۳۹۶ به ۱۰ شرکت در پایان سال ۱۳۹۷ افزایش یابد. (مبالغ کسری ذخیره اعمالی در صورت‌های مالی سال ۱۳۹۷ شرکت‌های بیمه "مبلغ۶.۵۸۷ میلیارد ریال" و کسری ذخیره اعمالی در صورت‌های مالی سال ۱۳۹۶ "مبلغ ۱.۹۳۸ میلیارد ریال" بوده است.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا ترازنامه شرکت‌های بیمه در ایران را به چالش می‌کشد؟
معاون نظارت بیمه مرکزی در خصوص توانگری مالی شرکت‌های بیمه گفت: بر اساس اطلاعات مندرج در صورت‌های مالی پایان سال ۱۳۹۷، درصد مربوط به هر یک از شرکت‌های بیمه اعلام شد و اطلاع رسانی آن از طریق پورتال بیمه مرکزی (حدود ۵ ماه زودتر از دوره مشابه سال ما قبل) صورت پذیرفت به نحوی که حسب بررسی‌های به عمل آمده از ۲۹ شرکت بیمه که توانگری مالی آن‌ها برای سال ۱۳۹۸ مورد بررسی قرار گرفته، تعداد ۲۲ شرکت در سطح ۱ توانگری مالی، تعداد ۶ شرکت در سطح ۲ و ۱ شرکت در سطح ۴ قرار گرفتند؛ ضمن آنکه از کلیه شرکت‌های بیمه که از سطح ۲ توانگری مالی و پایین‌تر برخوردار بوده اند، برنامه ترمیم وضعیت مالی دریافت و پس از بررسی و انجام اصلاحات لازم توسط شرکت‌های بیمه، برنامه مربوطه جهت اجرا به آن‌ها ابلاغ گردیده است.

امینی از آغاز برون سپاری برخی از فعالیت‌های مرتبط با نظارت مالی به مؤسسات حسابرسی؛ طراحی سامانه انتقال تخفیفات عدم خسارت در بیمه شخص ثالث؛ طراحی و تهیه کارتابل بیمه نامه‌های مشترک در سامانه سنهاب با همکاری مرکز فاوای بیمه مرکزی ج. ا. ایران؛ تدوین گزارش جامع در خصوص نحوه فعالیت استارت آپ‌های بیمه‌ای فعال در بازار بیمه کشور؛ پیگیری مستمر جمع آوری آنلاین اطلاعات عملیات بیمه گری در حوزه حمل کالا و الزامات قانون و آیین نامه‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز با مشارکت مرکز فاوا و شرکت‌های بیمه؛ تهیه گزارش‌های نظارتی و بازدید میدانی با حضور رییس کل بیمه مرکزی از ۱۱شرکت بیمه و همچنین بازدید از ۵ استان کشور، به عنوان بخش دیگری از اقدامات معاونت نظارت در سال ۱۳۹۸ یاد کرد.

وی ضمن اشاره به مشارکت و همکاری خوب مدیران عامل، اعضای هیئت مدیره، معاونین، مدیران، کارکنان، شبکه فعال کارگزاران، نمایندگان، ارزیابان خسارت بیمه ای، اکچوئران شرکت‌های بیمه و همچنین اقدامات برجسته دبیرکل و کارکنان سندیکای بیمه گران ایران و هماهنگی و همراهی ایشان با مجموعه معاونت نظارت بیمه مرکزی ج. ا. ایران در اجرای سیاست‌های کلان نهاد ناظر و صنعت بیمه از زحمات و تلاش‌های جمعی صورت گرفته در این راستا تقدیر و تشکر کرد.

مفید امینی خاطر نشان کرد این اقدامات و توفیقات با حمایت و تدابیر و راهبرد‌های رئیس کل، انسجام و همفکری اعضای هیئت عامل و همکاری مدیران و کارکنان بیمه مرکزی ج. ا. ایران امکانپذیر گردید.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

واشنگتن انتظار دارد تهران پیشنهاد اولیه ایالات متحده را رد کند

حسین‌‍‌نژاد و پرسپولیس؛ شوخی شوخی، جدی شد؟

تصویر جالبی که امروز از نقشه تهران منتشر شد

آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی از کشور

تصاویری از فرزند رهبر انقلاب در حرم امام خمینی

دو مکان مدنظر ایران برای کنسرسیوم غنی‌سازی

هشدار معنادار روسیه به آمریکا درخصوص ایران

فوت پاکبان مشهدی بخاطر بی‌احتیاطی یک راننده

کشیدن یک زن توسط گشت + فیلم

عکس/استایل رنگارنگ همسر ستاره ملی‌پوش محبوب

عکس/دختر ایرانی در جمع ستاره‌های آینده دار آسیا

عکس/خواب خوش امیر جدیدی در کنار سگ‌های بامزه‌اش

فرمانده سپاه فومن: جهنم به دلایل فنی خاموش شد

نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۳ چقدر کاهش یافت؟

اینفوگرافی/ قیمت گوسفند زنده طی ۱۰ سال گذشته

عکس/ چهره ایلان ماسک در کنار همسر سومش ۷ سال پیش

اینفوگرافیک/ با مصرف این خوراکی‌ها گرمازده نمی‌شوید

چرا عرضه خودرو در بازار سهام همچنان بهترین گزینه است؟

عکس/ نماز خواندن سعید جلیلی پشت سر سید علی خمینی

اینفوگرافی/ نرخ دوپینگ ۱۰ سال اخیر رشته‌های ورزشی ایران

هشدار صریح یک اقتصاددان درباره تورم مسکن

پرمصرف های برق را گزارش دهید و جایزه بگیرید!

چشمک آمریکا به قطعنامه تروئیکا علیه ایران

فیلم/ لحظه دستگیری اعضای شبکه داعش در تهران

توییت تازه عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا + عکس

بیرانوند مدرک رو کرد+ عکس

کارشکنی بزرگ پرسپولیس علیه استقلال

عکس/ هدیه محمود احمدی نژاد به رئیس دانشگاه مجارستان

بازداشت اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران+ عکس

افزایش قیمت نان قطعی شد؟

قیمت فولکس واگن در بازار ایران + جدول

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP

قیمت گوشی اپل + جدول

قیمت دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

فیلم/ واکنش شهرداری به کشیدن یک زن توسط گشت فوریت‌های اجتماعی

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

معادله جدید در بازار مسکن؛ رونمایی از نسخه تازه برای کمک به مستاجران

واکنش ابطحی به اظهارات رهبری درباره غنی سازی و مذاکرات هسته‌ای

مهدی قایدی به استقلال نزدیک شد

عکس/ تغییرچهره محمدرضا گلزار با یک تی‌شرت ۸۰میلیونی

عکس/ رهبر انقلاب در حال اعطای درجه به سردار سلیمانی ۳۵ سال پیش

قیمت دلار تحت تاثیر مذاکرات ایران و آمریکا

سرگیجه بازار طلا در دوگانگی اونس جهانی و دلار

عکس/ رونمایی از پیراهن ایران در دیدار مقابل قطر

مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

عکس/ کادوی چند میلیاردی محمدرضا گلزار برای تولد همسرش

یک آبروریزی دیگر از ملی پوش دوومیدانی حاضر در کره جنوبی

ابراز علاقه عجیب ترامپ به رئیس جمهور چین + عکس

دیدار عباس عراقچی با دبیرکل حزب‌الله لبنان