تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
یک مسئول خبرداد:

جولان روغن‌های تقلبی خودرو در بازار

جولان روغن‌های تقلبی خودرو در بازار
رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو از جولان روغن‌های تقلبی خودرو در بازار خبرداد.
  روغن‌های تقلبی    اقتصاد۲۴-  علیرضا نیک آئین با اشاره به اینکه این روغن‌ها در کارگاه‌های زیر پله‌ای تولید می‌شود، افزود: حجم تولید این روغن‌ها بالاست و با نام نشان‌های معروف خارجی در بازار عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه کارگاه‌هایی در نقاط دور از دسترس راه اندازی شده که اقدام به تولید این روغن‌ها می‌کند گفت: این روغن‌ها ازتر کیب روغن‌های سوخته همراه با چسب و گازوئیل تولید می‌شود که خسارات شدیدی به خودرو وارد می‌کند.

بیشتربخوانید:بیماری هلندی اقتصاد ایران با مسکن‌های موقتی درمان نمی‌شود

رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو با بیان اینکه این روغن‌ها از سوی تعمیرکاران قابل تشخیص نیست ادامه داد: به دلیل گران قیمت بودن روغن‌های خارجی، تقلب و تولید این روغن‌ها نیز در نشان‌های خارجی بیشتر انجام می‌شود بنابراین به مشتریان توصیه می‌شود روغن‌های ایرانی خریداری کنند و یا روغن خارجی را از مراکز دارای مجوز تهیه کنند.

نیک آئین با اشاره به همکاری نیروی انتظامی برای مقابله با این متخلفان گفت: این فعالیت بصورت گسترده در حال انجام است و هم اکنون شکایات زیادی به اتحادیه ارسال شده است.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار