تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹

دستگیری آدم ربایان و آزادی گروگان ۱۹ساله

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از دستگیری آدم ربایان و آزادی گروگان ۱۹ ساله در ارومیه خبر داد.

آدم ربایی

اقتصاد۲۴-  سردار مسعود خرم نیا امروز ۲۰ اردیبهشت در جمع خبرنگاران در خصوص این حادثه افزود: در پی کسب خبری مبنی بر ربایش پسر ۱۹ساله در یکی از پارک‌های ارومیه، رسیدگی به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی، قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:نقشه شوم یک زن برای همسر موقتش فاش شد
وی افزود: با بررسی‌های فنی و اطلاعاتی ماموران، در نهایت ۸ تن شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاه شان در اطراف ارومیه دستگیر شدند.

سردار خرم نیا با اشاره به اینکه متهمان در بازجویی‌های فنی پلیس به بزه ارتکابی معترف و علت آن را اختلاف مالی با پدر ربوده شده اعلام کردند، تصریح کرد: پسر ۱۹ساله ربوده شده صحیح و سالم رهاسازی و تحویل خانواده اش شد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار