تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
نریمان :

جرایم دیرکرد چک های برگشتی فعالین اقتصادی ارس بخشوده می شود

رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد ارس از اجرای طرح بخشودگی کارمزد تاخیر تادیه چک های برگشتی سرمایه گذاران ارس خبر داد.
محسن نریمان
 
اقتصاد۲۴ - محسن نریمان با اعلام این خبر گفت: به مناسبت فرا رسیدن عیدسعید فطر گرامی داشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و در راستای تحقق شعار جهش تولید و اعمال سیاست‌های حمایتی و تشویقی سازمان و مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، در دویست و چهلمین جلسه هیات مدیره ارس مصوب شد جرایم دیرکرد چک‌های برگشتی سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی مشمول بخشودگی شود.

نریمان گفت: این بخشودگی شامل سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی می‌شود که اصل بدهی خود را از جمله بدهی بابت مجوز فعالیت اقتصادی، زمین، اخذ پروانه ساخت و... در بازه زمانی مصوب بطور نقد پرداخت نمایند، ولی هزینه تمدید دورا ساخت و تمدید قرارداد مشمول این بخشودگی نمی‌باشد.
بیشتربخوانید: همه اقدامات منطقه آزاد ارس در عصر پساکرونا/ ارس را به هاب تولید و صادرات محصولات دانش بنیان تبدیل می‌کنیم

وی در ادامه تاکید کرد: چنانچه تاریخ سررسید چک واخواسته شده مربوط به ابتدای سال‌های ۹۶، ۹۷و ۹۸ به بعد باشد در صورت اقدام به واریز نقدی به ترتیب مشمول ۳۰، ۶۰ و ۸۰ درصد بخشودگی جریمه تاخیر در زمان واریز نقدی می‌باشند.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با اشاره اینکه تاریخ چک واخواست شده مبنای محاسبه نرخ می‌باشد افزود: اشخاصی که قبلا اصل و جریمه دیرکرد را به سازمان منطقه آزاد ارس پرداخت و تسویه نموده اند مشمول این طرح نمی‌باشند.

لازم به توضیح است زمان اجرای این طرح از سوم خرداد ماه لغایت هیجدهم خردادماه سال ۱۳۹۹ می‌باشد.
منبع: منطقه آزاد ارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار