تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹

برگزاری مراسم احیا با رعایت حداکثری پروتکل‌ها

وزیر بهداشت با اشاره به پروتکل‌های تدوین شده برای برگزاری مراسم لیالی قدر در مساجد، گفت: جلسه‌ای را با همکاران‌مان گذاشتیم و جمع‌بندی تازه‌ای انجام شد تا بتوانیم در شب‌های قدر با رعایت پروتکل‌های حداکثری بتوانیم بین ساعت ۱۲ شب تا ۲ بامداد مراسم احیای شب‌های با عظمت قدر را با حضور مومنان داشته باشیم.
برگزاری مراسم احیا
 
اقتصاد۲۴- دکتر سعید نمکی با اشاره به وضعیت کرونا در کشور، گفت: خوشبختانه در کل کشور در زمینه بیماری به وضعیت مطلوب‌تری رسیده‌ایم. در روز‌های ابتدایی هم اعلام کردم که سه فاز مدیریت بیماری، کنترل بیماری و در نهایت فاز مهار بیماری را در پیش داریم. خوشبختانه در بسیاری از مناطق کشور از فاز مدیریت به فاز کنترل رسیدیم و در برخی جا‌ها نیز به فاز مهار رسیده‌ایم که آن هم با کمک همه عزیزان و تمام مردم شریف و تمام دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی که به ما کمک کردند، میسر شد.


کرونا تمام نشده است
مردم رعایت کنند


وی با بیان اینکه خواهشم از مردم این است که واقعا رعایت کنند، افزود: در برخی از استان‌هایی که فاصله‌گذاری هوشمند مقداری رعایت نشد و یک مقدار مردم فکر کردند، همه چیز عادی است، ما متاسفانه داریم ضرر می‌کنیم. باید توجه کرد که بزرگ‌ترین خطای استراتژیک در این دوره این است که فکر کنیم که کرونا جمع و جور و تمام شده است؛ چراکه هر آن ممکن است به شرایط قبل بازگردیم و این واقعا برای ما یک پدیده خطرناک و مهلکی است که این افتخار بزرگ را فدای بی‌خیالی کنیم.

نمکی درباره بازگشایی مساجد برای شب‌های قدر، گفت: پیرو توصیه مقام معظم رهبری و دغدغه‌ای که اعلام کردند مبنی بر اینکه اگر راهی وجود دارد و اگر با پروتکل‌های سخت‌گیرانه‌تری می‌توان اقدامی کرد که مساجد را بر روی مومنان در شب‌های قدر باز کنیم. البته ایشان همواره از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و رعایت پروتکل‌ها حمایت کردند و هرگز از طرف ایشان در هیچ عرصه‌ای تحت هیچ فشاری قرار نگرفتیم. ایشان باز هم تاکید فرمودند که اگر راهی وجود دارد و پروتکل‌ها اجازه می‌دهند، این اتفاق بیفتد. بر همین اساس بعد از فرمایش ایشان جلسه‌ای را با همکاران‌مان گذاشتیم و یک جمع‌بندی تازه‌ای انجام شد تا بتوانیم در شب‌های قدر با رعایت پروتکل‌های حداکثری بتوانیم بین ساعت ۱۲ شب تا ۲ بامداد مراسم احیای شب‌های با عظمت قدر را با حضور مومنان داشته باشیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه تردید نداریم همانطور که تا امروز مرحمت الهی ما را در مهار بیماری کمک کرد، قطعا دعای مومنین در مهار بیشتر بیماری همراه ما خواهد بود، تاکید کرد: البته برای این اقدام شروطی هم گذاشتیم که خواهش می‌کنم مردم به شدت به این شروط پایبند باشند تا خدایی نکرده هر گونه تنش و افزایشی را درباره بیماری به حساب این تصمیم بنده و همکارانم نگذارند.


پرهیز حضور سالمندان، بیماران و کودکان در اماکن برگزاری مراسم قدر


وی افزود: مطمئنم مردم بیش از همه مراعات خواهند کرد. بر همین اساس افراد مسن، افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و کودکان به این اماکن نروند. در عین حال افرادی که حضور پیدا می‌کنند فاصله‌گذاری یک متر را با دیگران رعایت کنند، ماسک و دستکش به همراه داشته باشند، قرآن و مهر و سجاده را از خانه با خود ببرند. در مساجدی که فضای درونی کمی دارد، در شبستان‌ها و فضای بیرون که اولویت هم با فضا‌های باز است، با فاصله‌گذاری استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: ابتلای ۲۰ پزشک و پرستار یک بیمارستان به کرونا

نمکی ادامه داد: اگر مساجدی هستند که ممکن است به دلیل حضور مداحان خوش صوت و معروف ما شلوغ شود، مراسم را در فضا‌های بزرگ‌تر مانند ورزشگاه‌ها برگزار کنند تا اگر جمعیت بیشتری جمع شد، مشکلی از نظر فضا نداشته باشیم و سایر مواردی که در پروتکل آمده را مو به مو اجرا کنند تا بتوانیم به استناد به اینکه در شب‌ها با کمترین خطر و بیشترین ارج و قرب مومنین نزد خداوند، بتوانیم مساجد و مراکز دینی و مذهبی را باز نگه داریم.
 

چرایی عدم بازگشایی آستان‌های مقدس


وزیر بهداشت درباره بازگشایی آستان‌های مقدس نیز گفت: ما و همکاران‌مان در این زمینه به جمع‌بندی رسیدیم که بنابر دلایلی آن‌ها را بازگشایی نکنیم. گرچه جناب آقای مروی از آستان مقدس حضرت امام رضا (ع)، آقای ری‌شهری از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم، آقای دستغیب از آستان مقدس شاه چراغ (ع) و آقای سعیدی از آستان مقدس حضرت معصومه (س) مرتب با ما در تماس بودند و دوست داشتند در این صحن‌ها هر چه زودتر بر روی مردم باز شود، اما ما در نگاه کارشناسی هنوز به این مجموعه نرسیدیم.

وی تاکید کرد: نگرانی ما از فوج مسافرین عشاق اهل‌بیتی است که بعد از مدت‌ها سفر نکردند و بعد ز بازگشایی این صحن‌ها به شوق و ذوق زیارت راه بیفتند و تراکمی را ایجاد کنند و خدایی نکرده برای ما و خودشان زحمت را مضاعف کنند.


تصمیم‌گیری برای بازگشایی آستان‌های مقدس؛ روز چهارشنبه


وزیر بهداشت گفت: در زمینه بازگشایی آستان‌های مقدس مجددا روز چهارشنبه، جلسه‌ای داریم و نتیجه را به استحضار مردم می‌رسانیم و امیدواریم بتوانیم در فضای مناسب‌تر هر چه زودتر در صحن و سرای اهل بیت (ع) و آستان‌های مقدس را بر روی مشتاقان این آستان‌ها باز کنیم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ استایل بهاری زیبا کرمعلی با عینک چند میلیونی و رنگ موی سال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری