تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹

احتمال آتش سوزی عمدی در مقبره مقدس یهودیان در همدان

مقبره «استر و مردخای» یکی از مکان‌های مقدس یهودیان به شمار می‌رود و هر ساله محل حضور و زیارت یهودیان ایرانی و خارج از کشور است. دادستان همدان گفت: پرونده آتش سوزی مقبره «استر و مردخای» در دست بررسی است و هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده‌ایم.

 آتش سوزی

اقتصاد۲۴-  حسن خانجانی اظهار کرد: نیروی انتظامی همدان طی دو روز گذشته پیگیر این قضیه بوده، اما نتیجه‌ای حاصل نشده و تاکنون فردی در رابطه با آتش سوزی دستگیر نشده است.

وی با بیان اینکه دستگاه قضا در حال تحقیق در زمینه آتش سوزی مقبره استر و مردخای است، ادامه داد: جزئیات این پرونده هنوز مشخص نیست.

آرامگاه استر و مردخای روز پنج‌شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۹۹ دچار آتش سوزی شده است، طبق مشاهدات میدانی به اصل این بنای ایلخانی آسیبی وارد نشده است و طبق گفته مسئولان اداره میراث فرهنگی همدان جزئیات این اتفاق طی ساعات آینده منتشر خواهد شد.

این مقبره یکی از مکان‌های مقدس یهودیان به شمار می‌رود و هر ساله محل حضور و زیارت یهودیان ایرانی و خارج از کشور است.

ایرنا هم خبر مشابهی را منتشر، اما به دلایل نامعلومی آن را حذف کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار