تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹

داستان ادامه‌دار رتبه‌بندی معلمان

رییس سازمان برنامه و بودجه نوشت: مسئولان مستقیم اجرای رتبه‌بندی نظر دیگری دارند. به هر صورت از این پس موضوع رتبه بندی از اختیار و توان من خارج است.

رتبه بندی معلمان

اقتصاد۲۴-   روز گذشته وزیر آموزش وپرورش در نشست خبری خود در واکنش به علت عدم صدور احکام ترمیم رتبه‌بندی معلمان در هفته معلم گفت: اعمال فوق‌العاده ویژه و صدور احکام رتبه‌بندی معلمان در حال بررسی در دولت است و نیازمند مصوبه دولت است. ابتدا سازمان برنامه‌وبودجه تصور می‌کردند که بدون مصوبه دولت امکان‌پذیر است، اما نهاد‌های مسئول از جمله سازمان اداری و استخدامی و نهاد‌های نظارتی می‌گویند به مصوبه دولت نیاز است که موضوع را طرح کرده و در حال پیگیری هستیم.

حالا یک روز پس از این اظهار نظر وزیر آموزش و پرورش، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه که پیش از این قول ترمیم رتبه‌بندی و صدور احکام آن توسط آموزش و پرورش تا هفته معلم را داده بود در توییتی اعلام کرد که از این پس موضوع رتبه‌بندی از توان من خارج است!
بیشتر بخوانید:پاسخ نوبخت به کامنت یکی از معلمان درباره ترمیم اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان در هفته معلم


محمد باقر نوبخت در اینباره نوشت: با ابراز مجدد قدرشناسی خود نسبت معلمان عزیز برای ترمیم رتبه‌بندی معلمان آن چه را که در محدوده اختیاراتم بود و قولی که برای پیگیری و اجرای آن داده بودم انجام دادم، اما مسئولان مستقیم اجرای آن نظر دیگری دارند.

به هر صورت از این پس موضوع رتبه بندی از اختیار و توان من خارج است.

با این اظهار نظر نوبخت، ماجرای سردرگمی اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان بیش از گذشته روشن شد و مشخص نیست تکلیف رتبه‌بندی معلمان که پیش از این با اجرای امتیازات قانون مدیریت خدمات کشوری حذف شده بود، چه خواهد شد؟

و این سوال هنوز بی پاسخ مانده است که مگر ابلاغ ردیف قانون بودجه به وزارتخانه مربوطه، نیاز به مصوبه هیئت دولت دارد؟!

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار