اقتصاد۲۴- قاسم نوده فراهانی بیان کرد: آغاز فعالیت اصناف پرخطر مشروط به رعایت دستورالعمل جدید بهداشتی است.
وی ادامه داد: فعالان واحدهای صنفی قبل از شروع فعالیت خود باید نسبت به ثبتنام در سامانه salamat.gov.ir اقدام و کد بهداشتی را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت و در واحد صنفی خود نصب کنند.
رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: رستورانها، طباخیها، تالارهای پذیرایی، قهوهخانهها، تریا، فستفودها، گرمابه، سونا و ماساژ از جمله اصناف پرخطری بشمار میروند.
بیشتر بخوانید: احتمال بازگشایی اصناف پرخطر تهران از اول خرداد
با شیوع ویروس کرونا در کشور به جز فروشگاههای مواد غذایی و نانواییها فعالیت تمام صنوف از اسفندماه سال گذشته ممنوع شد.
به گفته رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۱۳۳ هزار و ۵۲۱ نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ۳۵۹ رسید.
منبع: ایرنا