تاریخ انتشار: ۰۷:۰۶ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹

دستور روحانی درباره غیزانیه

رییس جمهوری به اردکانیان تاکید کرد: برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که در آینده شاهد بروز چنین مشکلاتی در زمینه تامین آب آشامیدنی در هیچ نقطه‌ای از کشور بویژه خوزستان نباشیم.

حسن روحانی

اقتصاد۲۴- رییس جمهوری به وزیر نیرو دستور داد حل کامل و سریع مشکل آب منطقه غیزانیه اهواز را شخصا به صورت مستمر پیگیری کند که در نهایت تا پایان خرداد ماه به حل قطعی مشکل منجر شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز جمعه در گفت‌وگوی تلفنی با رضا اردکانیان وزیر نیرو، به دستورات قبلی که از لحظه بروز مشکل آب برای مردم منطقه غیزانیه اهواز وزیر نیرو و استاندار خوزستان داده شده بود اشاره کرد و بار دیگر به وزیر نیرو دستور داد حل کامل و سریع مشکل آب منطقه غیزانیه اهواز را شخصا به صورت مستمر پیگیری کند تا نهایتا تا انتهای خرداد ماه به حل قطعی مشکل منجرشود.
بیشتر بخوانید:تخصیص ۵۰ میلیون یورو از صندوق ذخیره ارزی برای رفع مشکل آب و فاضلاب اهواز
رییس جمهوری به اردکانیان تاکید کرد: برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که در آینده شاهد بروز چنین مشکلاتی در زمینه تامین آب آشامیدنی در هیچ نقطه‌ای از کشور بویژه خوزستان نباشیم.

وی همچنین به گزارش وزیر نیرو درخصوص برنامه ریزی برای افتتاح ۲۵۰ طرح در این حوزه به ارزش ۵۰ هزار میلیارد تومان در سراسر کشور اشاره کرد و با قدردانی از تلاش‌های انجام شده از سوی وزارت نیرو درمورد طرح‌های آب و برق کشور، بر برنامه ریزی برای سرعت عمل بیشتر در به بهره برداری رسیدن این پروژه‌ها را مورد تاکید قرار داد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار