تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

تهدید واعظی برای استعفای وزیر بهداشت تکذیب شد

پیرو انتشار خبری در خبرگزاری فارس که امروز در مصاحبه با نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس با عنوان «واعظی وزیر بهداشت را تهدید به استعفا کرده است» منتشر شده است، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ضمن تکذیب این شایعه، از مدیرعامل خبرگزاری فارس خواست نسبت به درج تکذیبیه در این خبرگزاری، اقدام کند.
وزارت بهداشت
 
اقتصاد۲۴- متن تکذیبیه وزارت بهداشت به شرح زیر است:

مدیر عامل محترم خبرگزاری فارس

احتراماً بازگشت به درج مصاحبه نماینده محترم مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی به تاریخ امروز یک شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ با تیتر «واعظی وزیر بهداشت را تهدید به استعفا کرده است»، نظر به اینکه موضوع فوق به هیچ وجه صحت نداشته و دقیقاً خلاف واقع است، مستدعی است نسبت به درج این تکذیبیه در آن خبرگزاری محترم اقدام لازم معمول گردد.
 

بیشتر بخوانید: ابوترابی: واعظی وزیر بهداشت را تهدید کرده استعفا کند
 
همچنین، جهت اطلاع اهالی محترم رسانه و افکار عمومی متذکر می‌گردد، برخلاف مطالب مندرج در مصاحبه مذکور و شایعاتی از این دست، همدلی، همراهی، حمایت و پشتیبانی پیوسته جناب آقای دکتر واعظی، رئیس محترم دفتر رئیس جمهوری، هفته گذشته تقدیر رسمی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ایشان را نیز در پی داشت.

مضافاً آنکه ارتباط عاطفی و صمیمانه وزیر محترم بهداشت و آقای دکتر واعظی به تصریح مکرر جناب آقای دکتر نمکی، مسبوق به سابقه سالیان متمادی است، لذا انتظار می‌رود دلسوزان نظام و خدمتگزاران ملت و میهن عزیز اسلامی در هرعرصه‌ای در راستای تحکیم همدلی و وفاق و پرهیز از هرگونه تشویش افکار عمومی از دامن زدن به شایعات و جعل اخبار بی پایه و اساس پرهیز نمایند.
 
منبع:  وبدا
 
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار