تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹

احتمال بازگشایی مدارس در اواخر تابستان بررسی می‌شود

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معتقد است که در صورت بهبود شرایط و کاهش آمار مبتلایان به کرونا می‌توان شرایط بازگشایی مدارس در اواخر تابستان را با توجه به احتمال شیوع کرونا به همراه آنفلوآنزا در پاییز و تعطیلی مدارس بررسی کرد.
احتمال بازگشایی مدارس در اواخر تابستان
اقتصاد۲۴ - علیرضا رییسی روز یکشنبه درباره احتمال بازگشایی مدارس پیش از پاییز بیان کرد: در ابتدا فکر می‌کردیم وضعیت شیوع ویروس کرونا در تابستان به این شکل نباشد. اگر شرایط در اواخر مرداد ماه یا اوایل شهریور ماه به شکلی باشد که مدارس و دانشگاه‌ها بتوانند کار خود را یک ماه زودتر آغاز کنند، این پیشنهاد را ارائه خواهیم کرد تا هم جبران سال گذشته شود و هم وضعیت احتمالی آینده و تعطیلی در پاییز یا زمستان را از قبل جبران کنیم.

وی ادامه داد: البته اکنون نمی‌توانیم چنین اقدامی مقدور نیست. زیرا مدارس و دانشگاه‌ها باید زیرساخت‌ها و سیستم نظارت و ارزیابی خود را تقویت کنند تا در آینده اگر امکان بازگشایی نبود یا احتمال تعطیلی موقت برای دو یا سه هفته باشد، زیرساخت‌ها برای ارائه آموزش الکترونیک فراهم باشد.

بیشتر بخوانید: تعطیلی کرونا و ده برابر شدن تعرفه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای
معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: تقسیم بندی سفید و زرد و قرمز برای شهر‌ها انجام شده و اگر اکثر شهر‌های یک استان سفید باشند، می‌توان این موضوع را مطرح کرد. از طرفی با توجه به گرم بودن هوا در مناطق جنوبی کشور، امکان بازگشایی مدارس در استان‌های جنوبی با توجه به شرایط آب و هوایی وجود ندارد.

رییسی گفت: ویروس کرونا به شدت ناشناخته است و در حال شطرنج بازی کردن با کرونا هستیم و در واقع باید دید که شرایط در آینده به چه شکل خواهد شد.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار