تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹
نماینده ولی فقیه در حفاظت سپاه پاسداران:

پرونده طبری، جعبه سیاه بسیاری از فساد‌ها در کشور است

نماینده، ولی فقیه در حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: این که امروز در کنار دست یک شخصی بزرگ، فردی مفسد سر در می‌آورد که پرونده‌اش جعبه سیاه بسیاری از فساد‌ها در کشور است کلام رهبر معظم انقلاب را ثابت می‌کند که باید بیش از گذشته حواسمان به نفوذی‌ها باشد.

پرونده طبری

اقتصاد۲۴ -  حجت الاسلام ابوالقاسم علیزاده روز چهارشنبه در یادواره شهدای طلبه ورامین که در مسجد صاحب‌الزمان (عج) این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: این که امروز در کنار دست یک شخصی بزرگ، فردی مفسد سر در می‌آورد که پرونده‌اش جعبه سیاه بسیاری از فساد‌ها در کشور است کلام رهبر معظم انقلاب را ثابت می‌کند که باید بیش از گذشته حواسمان به نفوذی‌ها باشد.

وی افزود: بخشی از این دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی همچون گرگ هستند، ولی باز هم گرگ هنگام حمله از خود صدایی ایجاد می‌کند، ولی امروز برخی از دشمنان نظام همچون موریانه، از درون در حال نابود کردن کشور هستند.
بیشتر بخوانید:

فیلم/ فرهاد مشایخ در جلسه دادگاه: گول خوردم



وی اظهار کرد: وقتی کشور از افراد دین‌دار، باتقوا و عالم خالی می‌شود، مجال برای حضور افرادی همچون طبری فراهم می‌شود که با رفتار خود، حتی نظر یک شخصیت عالم و بزرگ را نیز جلب می‌کند و با وجود ارائه گزارش از رفتار وی، آنقدر اطیمنان از او پیدا کرده که حتی فکرش به این فساد نمی‌رسد.

علیزاده افزود: مقام اجرایی قوه قضائیه، نفر دوم این قوه است که همه قدرت، درهم و دینا و پول را در اختیار دارد، او بسیاری از افراد را به بهانه‌های مختلف آلوده می‌کند تا اگر روزی دستگیر شد، جامعه دچار پیچیدگی شود.

نماینده، ولی فقیه در حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز با تلاش‌های رئیس قوه قضائیه، مبارزه با فساد از درون قوه و از حوزه ریاست آغاز شده تا این اطمینان به مردم داده شود که مبارزه با فساد با قدرت آغاز شده است.

وی افزود: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی نعمتی بزرگی است که به برکت مجاهدت‌های بسیار به دست آمده، ایجاد نظام سیاسی مبتنی بر دین، آرزوی حضرت علی (ع) بود و امانتی است که باید قدردانی از آن را در خدمت صادقانه به مردم به جا آورد.

نماینده، ولی فقیه در حفاظت سپاه گفت: امروز پیام عدالت علوی به جای جای جهان مخابره شده و ملت‌های مظلوم این پیام را با جان و دل پذیرفته و به آن عمل می‌کنند که نمونه‌ای از آن را می‌توان در اعتراضات اخیر آمریکا مشاهده کرد، پیامی که شاید خودمان به درستی از آن استفاده نمی‌کنیم.

وی با تأکید بر لزوم شناخت راه‌های نفوذ دشمن گفت: دشمنان قسم خورده نظام تلاش دارند تا با ایجاد یأس و ناامیدی و شبهه‌افکنی در بین مردم و به ویژه جوانان، مسیر انقلاب را تغییر دهند که مقابله با این توطئه به بصیرت نیاز دارد.

علیزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مجاهدت شهدای طلبه گفت: شهدای روحانیت که در حوزه تربیت جهادی شکل گرفتند، نه فقط بر روی منبر وعظ که در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، اثربخشی خود را به اثبات رسانده و همواره در خط مقدم جبهه‌های جنگ، حضور داشتند.

وی افزود: روحانیون شهید، علم خود را با بصیرت عجین کردند چرا که اگر علم، در حوزه اندیشه بماند ممکن است که برای امنیت بشریت مزاحمت ایجاد کند، چه بسیار عالمانی که به دلیل بی‌بهره بودن از بصیرت، در حوزه‌های اجتماعی و سیاسی به کشور آسیب رسانده و ضررشان، به مراتب از دشمنان شناخته شده بیشتر است.


منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

کشف جسد دختر جوان در پاکدشت

اسرائیل در حال بررسی اقدام نظامی علیه ایران است‌

تهدید رسمی ایران به خروج از NPT/ ارسال نامه به شورای امنیت سازمان ملل

آمریکا در آستانه مذاکرات ایران را تحریم کرد

پیام معنادار سردار قاآنی در آستانه مذاکرات

پایان تلخ امیر و شیرین سریال تاسیان لو رفت!

طرز تهیه یک غذای خوشمزه بدون گوشت و مرغ

شهروندان پایتخت منتظر هوای جهنمی باشند

واکنش لاریجانی به صدور قطعنامه علیه ایران

ترامپ به روند مسالمت‌آمیز با ایران متعهد است

آتش‌سوزی در پتروشیمی خارگ کشته داد

داور سرشناس ایرانی افتتاحیه جام‌جهانی را سوت می‌زند

ادعای تازه درباره طرح اسرائیل برای حمله به ایران

عکس/تنها بازمانده سقوط هواپیما در هند

قاب پربازدید همایون شجریان با روحانی مشهور

این جمله از پزشکیان در ساعات اخیر خبرساز شد

سهم معنادار ایران در صندوق بین‌المللی پول

رقیب چینی سانتافه و سورنتو به میدان آمد+ عکس

خداحافظی سعید صادقی از پرسپولیس

واکنش اتحادیه اروپا به قطعنامه شورای حکام

اگر هدف تهدید‌ها ترساندن ایران است، آب در هاون نکوبید!

توافق استقلال با بازیکن مورد علاقه هواداران

فرزانه صادق از دولت پزشکیان استعفا داد؟

بیانیه تروئیکا و آمریکا درباره صدور قطعنامه علیه ایران

جزئیاتی از تحرکات مشکوک آمریکا بیخ گوش ایران

زندگی فوق لاکچری بشار اسد در مسکو

سعید سحرخیزان به یک شرط استقلالی می‌شود

عکس/ جدیدترین عکس الهام حمیدی

تمام سرنشینان هواپیمای هندی جان باختند

اینفوگرافی/ رتبه ایران در شاخص تاب‌آوری جهانی

فعال‌سازی اینترنت استارلینک برای گوشی‌های آیفون

برداشت گل‌گاوزبان در روستای آغوزبن کندسر

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت روز زعفران + جدول

قیمت انواع موتور سیکلت در بازار + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

طبل جنگ در خاورمیانه؛ آیا توافق با امریکا از دست رفته و جنگ نزدیک است؟ / نشانه‌های درگیری نظامی ظاهر شد

ماجرای قتل هولناک یک دختر افغان در پاکدشت تهران چه بود؟

اینفوگرافی/ اگر در آسانسور گیر کردیم چیکار کنیم؟

عارف آقاسی استقلالی شد+ عکس

فیلم/ تجمع دلواپسان در حمایت از کاظم صدیقی

پرداخت وام مسکن ۴۰۰ میلیونی به دهک‌های یک تا ۳

شرط پرداخت مرحله سوم‌ سود سهام عدالت اعلام شد

پدیده لیگ برتر با پرسپولیس تماس گرفت

عکس/ پارک خودرو‌های میلیون دلاری در یکی خیابان‌های تهران

عکس/ واکنش قالیباف به قطعنامه شورای حکام

فیلم/ در یک کلاس درس در تهران فقط دو دانش‌آموز ایرانی هستند!

فیلم/ اولین تصاویر از بقایای سقوط هواپیمای هندی

آغاز رزمایش‌ اقتدار نیرو‌های مسلح با دستور سرلشکر باقری