تاریخ انتشار: ۰۲:۰۳ - ۰۳ تير ۱۳۹۹

سرکه‌ای که لاغرتان می‌کند

سرکه یک محلول آبی از اسید استیک و مواد شیمیایی دیگری است که به آن طعم دهنده‌های مختلفی اضافه می‌کنند و معمولاً ۵ تا ۲۰ درصد از حجم سرکه ها، اسید استیک تشکیل داده است. معمولاً اسید استیک با تخمیر اتانول یا تخمیر قند توسط باکتری‌های اسید استیک تولید می‌شود، ولی در سرکه‌های خانگی، اسید تاتاریک و جوهر لیموی آن کمتر است.
اقتصاد۲۴- سرکه معمولی افزون برداشتن آنتی بیوتیک‌های طبیعی، پس از تخمیر دارای اسید آمینه‌های بیولوژیک می‌شود،     در صورتی که در سرکه مصنوعی این ماده مهم وجود ندارد.

سرکه سیب یک نوع سرکه است که حاصل آب سیب تخمیرشده است و در مواردی مانند چاشنی برای سالاد، چاشنی مورد نیاز برای خواباندن مواد غذایی، چتنی و نگهداری مواد غذایی کاربرد دارد.

افرادی که تصمیم دارند رژیم بگیرند، می‌توانند سرکه سیب را در رژیم غذای خود اضافه کنند,، زیرا استیک موجود در سرکه سیب، اشتهای آن‌ها را سرکوب می‌کند، متابولیسم (سوخت وساز) بدن را بالا می‌برد و میزان حفظ آب بدن را کاهش می‌دهد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار