تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۰۴ تير ۱۳۹۹
معاون وزیر صمت در نشست کارگروه کنترل مدیریت خواستار شد؛

تداوم موفقیت‌های شرکت مس در سال جهش تولید/ ثبات مدیریت و حمایت از تداوم موفقیت‌ها استراتژی ایمیدرو در تداوم توسعه پایدار

رئیس هیات عامل ایمیدرو در نشست کارگروه کنترل مدیریت شرکت ملی مس گفت: از عملکرد درخشان شرکت مس با مدیریت دکتر سعدمحمدی که با تلاش خوب و قابل‌ستایش ایشان و اعضای هیات‌مدیره و کلیه همکاران موفق به خلق رکورد‌های متعدد تولیدی شدند قدردانی می‌کنم.

مس  اقتصاد۲۴- غریب پور بابیان این مطلب گفت: امیدوارم در سال جاری که به نام جهش تولید نامگذاری شده است با انگیزه و نشاط بیشتری از سوی مدیرعامل شرکت مس و همکارانشان شاهد جهش تولید و تداوم این موفقیت‌ها باشیم.

وی افزود: در این مسیر شرکت مس باید برنامه‌ای تدوین نماید که به‌عنوان فناورترین تولیدکننده مس کشور و خاورمیانه شود.

غریب پور تصریح کرد: برای دستیابی به موفقیت‌های بیشتر باید شرکت مس ارتباط خود را با دانشگاه‌های کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر از قبل کند تا از ظرفیت و توانمندی‌های داخل در حل مسائل خودش استفاده ببرد.


بیشتربخوانید: امضای تفاهم‌نامه گسترش فعالیت‌های معدنی مس


رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان این‌که یکی از رخداد‌های خوب در حوزه توسعه شرکت مس تدوین سند چشم‌انداز توسعه تا ۱۴۱۰ است و خود را محدود به افق ۱۴۰۳ نکرده است گفت: این مهم از اهداف ابلاغی ایمیدرو به شرکت مس است.

وی بیان کرد: شرکت مس در برنامه‌های خود در توسعه معادن کوچک‌مقیاس، تصدی‌گری پیمانکاران پایین‌دستی را در امر بهره‌برداری به پیش برده است. این کار از سال‌های قبل انجام می‌شده است و امیدواریم در سال‌های آینده بیشتر شود.

به گفته غریب پور تأمین مالی پروژه‌های مختلف که مطالعات فنی و اقتصادی آن به انجام رسیده است، نیازمند تأمین مالی از طریق افزایش سرمایه است که ایمیدرو از این موضوع شدیداً حمایت می‌کند.

رئیس هیات عامل ایمیدور در پایان گفت: همه ابعاد شرکت مس در حال توسعه است و ایمیدرو به دنبال ثبات مدیریت و تداوم عملکرد درخشان مدیرعامل شرکت مس است و از این موضوع حمایت می‌کنیم.

رونمایی از سند چشم‌انداز توسعه مس در مجمع عمومی شرکت مس

دکتر اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت مس در این نشست با تأکید بر این‌که توسعه در شرکت مس هدفمند طراحی شده است گفت: چشم‌انداز تولید و توسعه شرکت ملی مس تا سال ۱۴۱۰ ترسیم شده است و انشالله در مجمع عمومی شرکت مس از سند چشم اندازه مس رونمایی خواهد شد.

سعدمحمدی با اعلام این خبر گفت: همچنین در سال جهش تولید ۴۴ پروژه کوچک و بزرگ در حوزه تولید، پشتیبانی، محیط‌زیست، بهره‌وری به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با بیان این‌که آینده صنعت مس درخشان و با سودآوری بالاست افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون شرکت مس در حوزه تولید بالاتر از برنامه عمل کرده است و اعداد ارقام فروش سه‌ماهه نشان می‌دهد که شرکت مس عملکرد خوبی در حوزه فروش ثبت کرده است.

سعدمحمدی با بیان این‌که طرح‌های توسعه را با قدرت ادامه می‌دهیم اظهار داشت: در تمامی طرح‌ها متعدد به رعایت الزامات توسعه پایدار و محیط زیستی هستیم.

مدیرعامل شرکت مس با اشاره به فعالیت‌های گسترده شرکت مس در حوزه اکتشاف گفت: در اطراف معادن مس سرچشمه، میدوک و سونگون ذخایر خوبی کشف کرده‌ایم که در آینده نزدیک میزان ذخایر جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع: مس پرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اینفوگرافی/ پی‌اس‌جی قهرمان سوپرکاپ اروپا شد

قیمت عجیب بنزین وارداتی اعلام شد

فیلم/ عارف عازم قرقیزستان شد

عکس/ بیرانوند و استقلال بالاخره توافق کردند!

فیلم/ افشاگری جنجالی فیروزآبادی درباره فروش وی‌پی‌ان توسط شرکت‌های دولتی

عکس/ استوری مشترک بازیکنان استقلال برای ریکاردو سا پینتو

عکس/ روزنامه شجاعت ۲۲ مرداد ۱۳۳۲ با تیتر اعلام خطر کودتا

فیلم/ دعوای مجری صداوسیما روی آنتن زنده بر سر ماچا!

عکس/ وام ازدواج ۱۰۰ هزار تومانی

عکس/ پست عراقچی از حضورش در مراسم اربعین

فیلم/ توله‌خرس‌ها در حال شیر خوردن در دل البرز

عکس/ واکنش کنایه‌آمیز حسام‌الدین آشنا به پزشکیان

عکس/ ژست بامزه فریدون فرخزاد در حال بازی کردن با سگ خانگی اش ۳۸ سال پیش در آلمان

عکس/ خروج نروژ از سرمایه‌گذاری در ۱۱ شرکت بزرگ اسراییلی

فیلم/ هشدار جدی سردار سپاه به اسرائیلی‌ها

عکس/ دستگیری زائر ایرانی با استخوان‌های پدربزرگ اش در کربلا

فیلم/ برخورد هواپیمای انتحاری a ۲۲ اوکراینی‌ها در وسط شهر روستوف

عکس/ چهره دیده نشده نوید محمدزاده در ۲۱ سالگی و اولین فیلمش با سبیل بامزه

چت جی پی تی یا کوپایلت؛ کدام دستیار هوش مصنوعی بهتری برای شماست؟

عکس/ ساعت ۵،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومانی امیر قلعه‌نویی

فیلم/ آتش‌سوزی یک چرخ‌وفلک در شهربازی محمودآباد

ماجرای بازداشت ۵۰ ایرانی در حرم امام حسین

عکس/ جمعی از زنان حرمسرا ۱۲۵ سال پیش در حیاط اندرونی با پوشش خاص

عکس/ بازدید عراقچی از روند ارائه خدمات به زائران ایرانی در نجف

قیمت طلا پرواز کرد

اینفوگرافی/ اربعین حسینی یکی از بزرگ‌ترین تجمعات مذهبی جهان

عکس/ حضور ظریف بر مزار شهید رییسی

عکس/ ژست خاص هیتلر در سنگر ضد هوایی ۱۰۹ سال پیش و دوران جنگ جهانی اول

حاشیه‌هایی از سفر علی لاریجانی به لبنان

احتمال مطرح شدن حملات سایبری روسیه در دیدار ترامپ و پوتین

عکس/ ژست احساسی گوگوش ۵۴ سال پیش در کنار پسرش کامبیز

فیلم/ تصاویری از پیاده‌روی مسیح و آرش در کربلا

اظهارات مهم لاریجانی خطاب به اعضای حزب الله

عکس/ پوشش متفاوت عراقچی در عراق

عکس/ حضور ظریف در خطبه خوانی اربعین

شرط حماس برای تخلیه غزه اعلام شد

مجلس خواستار اصلاح فوری دهک‌بندی یارانه‌ها

متن نامه رسمی تروئیکا درباره بازگشت تحریم‌ها

هشدار درباره حذف یارانه سوخت بر دهک‌های پایین

ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی

جدیدترین قیمت رهن و اجاره آپارتمان نقلی در منطقه سلسبیل+ جدول

قیمت بیت‌کوین در آستانه ۱۲۵ هزار دلار

نوسان ارز، بازیگر اصلی بازار طلا

فیلم/ شوآف محسن افشانی در سفر به عراق

قیمت طلا در آستانه شکست مقاومت

عکس/ هواپیمای لاریجانی مجبور به تغییر مسیر شد

سیگنال منفی نامه تروئیکا به قیمت دلار

آب این مشترکان ۱۲ ساعت قطع می‌شود+ جزییات

جزئیات جدید درباره پرداخت مطالبات گندمکاران

اعلام فهرست برند‌های غیرمجاز برای واردات خودرو