تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۰۹ تير ۱۳۹۹

جهانگیری: بازگشت ارز صادراتی برای بخش خصوصی یک دغدغه ملی باشد

معاون اول رییس جمهوری حمایت از بخش خصوصی را از رویکرد‌های اصلی دولت دانست و گفت: انتظار داریم بخش خصوصی بازگشت ارز حاصل از صادرات را به عنوان یک دغدغه ملی دنبال کند.
ارز صادراتی
 
اقتصاد۲۴به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، اسحاق جهانگیری روز دوشنبه در جلسه دیدار تعدادی از اعضای اتاق بازرگانی ایران با تأکید بر اینکه تأمین ارز مورد نیاز کشور یکی از مهمترین اولویت‌های در دستور کار دولت است، گفت: دولت در تلاش است ارز مورد نیاز کشور را تأمین کند و انتظار داریم بخش خصوصی و صادرکنندگان کشور نیز بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور را به عنوان دغدغه ملی با جدیت دنبال کنند.

معاون اول رییس جمهوری از بخش خصوصی و صادرکنندگان و واردکنندگان به عنوان خدمتگزاران کشور یاد کرد و با تأکید بر اینکه دولت اهتمام جدی دارد که از بخش خصوصی حمایت کند، افزود: باورم این است که بخش خصوصی باید به معنای واقعی محور اقتصاد کشور باشد و دولت نیز در تلاش است تا بخش خصوصی توانمند شود چرا که معتقدم هر چه بخش خصوصی توانمندتر باشد به نفع منافع ملی و توسعه کشور است.
 

بیشتر بخوانید: دستورالعمل بازگشت ارز حاصل از صادرات سال ۹۹ اعلام شد


وی با تأکید بر اهمیت نقش اتاق بازرگانی به عنوان حلقه وصل بخش خصوصی کشور با دولت خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی نماینده بخش خصوصی کشور است و انتظار داریم که ضمن گفتگو با بخش‌های مختلف دولت، راهکار‌های عملیاتی برای حل مشکلات پیش روی صادرکنندگان، واردکنندگان و تولیدکنندگان کشور به دولت ارائه دهد.

جهانگیری با اشاره به برنامه ریزی آمریکایی‌ها برای فروپاشی اقتصاد ایران گفت: آمریکایی‌ها برنامه ریزی کرده بودند که با اعمال تحریم‌های سخت و هدفمند، اقتصاد کشور ما را دچار فروپاشی کنند، اما به فضل الهی و درنتیجه مقاومت ملت بزرگ ایران و همت همه مسئولان و بخش خصوصی این هدف آمریکایی‌ها با شکست مواجه شد.

معاون اول رییس جمهوری ادامه داد: علاوه بر تحریم‌ها، شیوع بیماری کرونا هم که بر بسیاری از اقتصاد‌های مطرح و بزرگ دنیا ضربه اساسی وارد کرده است، به اقتصاد کشور ما هم آسیب زد، ولی اقتصاد ایران روی پای خود ایستاده و ان شاءالله بر مشکلات فائق خواهد شد و مهم این است که در این شرایط سخت همه ما تلاش کنیم که کشور با سرافرازی از این مرحله دشوار عبور کند.

وی از اتاق بازرگانی ایران خواست در جلسات خود با بانک مرکزی راهکار‌هایی را برای حل مشکلات ارزی صادرکنندگان و واردکنندگان، تدوین و هماهنگی‌های لازم را برای رفع موانع پیش رو انجام دهند.

در این جلسه رییس اتاق بازرگانی ایران هم گزارشی از مشکلات و دغدغه‌های صادرکنندگان کشور ارائه کرد و گفت: صادرکنندگان حرفه‌ای و شناسنامه‌دار کشور همواره به تعهدات خود عمل کرده اند و ارز حاصل از صادرات آن‌ها به چرخه اقتصاد کشور بازگشته است.
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ مرجانه گلچین با یک تیپ جوان‌پسند در ۵۴ سالگی با کت و شلوار رنگ جیغ

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۰ مرداد ۱۴۰۴/ خریداران طلا دست به کار شدند

عکس/ ژست صمیمی سینا و پردیس در یک مراسم هنری با استایل لاکچری

عکس/ دورهمی پژمان بازغی با چند بازیگر زن در کیش

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

عکس/ استوری جالب و احساسی از فرزند تازه متولد شده پیمان‌قاسم‌خانی

عکس/ ژست صمیمی بازیگر عشق ممنوع در کنار خانواده اش

عکس/ چهره زیبای بازیگر سریال ستایش با استایل تابستانی

چالش بورس فقدان چشم‌انداز مثبت سیاسی است/ همه سهام‌ها پتانسیل رشد ۴۰ درصدی را دارند

عکس/ چهره دیده نشده و کمیاب هیتلر ۱۲۶ سال پیش در دوران دبستان

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۰ مرداد ۱۴۰۴/ آرامش موقتی در بازار دلار

فیلم/ کاهش ۶ درصدی تراکنش نان پس از خروج اتباع

واکنش آذری جهرمی به اظهارات بنزینی پزشکیان

فیلم/ وزیر کشور از ارزیابی کامل استانداران خبر داد

عکس/ گاف عجیب فدراسیون در آستانه دیدار سوپرجام

فیلم/ تصاویر هولناک از زلزله شدید بیخ گوش ایران

عکس/ تجمع اعتراضی بازنشستگان در چند شهر

تصمیم دولت برای تعطیلی شنبه‌ها

فیلم/ واکنش عجیب رییس جمهور به موضوع کریدور زنگزور

اختلال و قطعی در اینترنت کشور از ساعاتی پیش

فیلم/ لحظه وحشتناک از زلزله ساعتی قبل در ترکیه

فیلم/ انتقاد مدیرعامل نوبیتکس از عدم حمایت دولت برای جبران خسارت ۱۰۰ میلیون دلاری

عکس/ راهکار هوشمندانه بندرعباسی‌ها برای فرار از گرما

عکس/ لقب رسانه‌های بریتانیایی به کلثوم اکبری

فیلم/ پزشکیان از خبرنگاران حیاط دولت عکس گرفت

فیلم/ اژه‌ای از ارائه نشدن فهرست زندانیان سیاسی خبر داد

معاون گروسی دوشنبه در تهران

فیلم/ نمایی کمتر دیده شده از زندگی امیرهوشنگ ابتهاج

سنگی جدید پیش پای پلتفرم‌های طلا

حذف چهار صفر از پول ملی در هیات دولت تصویب شد

عکس/ قطعی برق به سفارتخانه‌ها هم رسید

فیلم/ رودخانه‌های خشک بشاگرد هرمزگان دوباره زنده شدند

عکس/ چمدان بمب بعدی استقلال بسته شد

عکس/ گوشه‌ای از زندگی فوق لاکچری گلزار در یک پنت‌هاوس!

عکس/ دیدار پزشکیان با مدیران رسانه‌ها

طلای بوکس آسیا بر گردن قهرمان قمی

عکس/ استوری معنادار علی اوجی برای تولد الیکا عبدالرزاقی

فیلم/ کشور روی لبه پرتگاه جنگ به روایت عراقچی

فیلم/ پزشکیان تلویحا جواب جلیلی را داد

نماینده سبزوار: سوخت مازوت در نیروگاه‌ها ابعاد گسترده‌ای دارد