تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۱۱ تير ۱۳۹۹

علت حادثه کلینیک سینا اطهر عصر امروز اعلام می‌شود

درجاتی گفت: علت حادثه انفجار کلینیک سینا اطهر، عصر امروز در جلسه کمیته امنیتی استان تهران مشخص خواهد شد.
علت حادثه کلینیک سینا
اقتصاد۲۴منصور درجاتی مدیر کل بحران استان تهران با اشاره به جلسه‌ای که صبح امروز برای بررسی علت حادثه کلینیک سینا اطهر برگزار شد، گفت: هنوز علت حادثه به طور دقیق محرز نشده است و نظراتی که تاکنون به عنوان علت حادثه اعلام شدند، نه به صورت قطعی احراز شدند و نه می‌توانیم آن‌ها را رد کنیم.

وی افزود: علت حادثه در جلسه کمیته امنیتی استان تهران که بعد از ظهر برگزار می‌شود، مشخص خواهد شد.

مدیر کل بحران استان تهران ادامه داد: کلینیک خیابان شریعتی که دچار سانحه شده، با مجوز وزارت بهداشت دایر شده بود که البته پیش از سال ۸۲ مجوز مسکونی داشت و بعد به درمانی تغییر کاربری داده است.

بیشتر بخوانید: دستگیری تعدادی از افراد مرتبط با حادثه کلینیک سینا اطهر

درجاتی در خصوص تغییر کاربری ساختمان کلینیک سینا اطهر گفت: شهرداری در خصوص تغییر کاربری مشاغل مرتبط با پزشکی دستورالعمل دارد و طبق آن عمل کرده، لذا این تغییر کاربری منعی نداشته است.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار