تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۲۸ تير ۱۳۹۹

توبیخِ داوران عصر جدید

داوران برنامه تلویزیونی «عصر جدید» که از «هشتک اعدام نکنید»، حمایت کرده بودند، تذکر گرفتند و توبیخ شدند.

عصر جدید

اقتصاد۲۴- سومین قسمت از دور دوم مسابقه بزرگ استعدادیابی ایران، امشب و فرداشب (شنبه و یکشنبه)، روی آنتن شبکه سه سیما خواهد رفت و به تاثیر از همه‌گیری کرونا، تغییراتی به خود دیده است.

این برنامه درحالی امشب روی آنتن می‌رود که دو تن از داوران این مسابقه از سوی مدیر شبکه سه به دلیل حمایت از «هشتک اعدام نکنید»، تذکر دریافت و پست‌های خود در اینستاگرام را حذف کرده‌اند.
بیشتر بخوانید:عکس/ ماسک عجیب امین حیایی در «عصر جدید»
قسمت جدید این برنامه، امشب پس از تذکر و توبیخ انجام شده به روی آنتن می‌رود و در حقیقت، قسمت سوم به دو قسمت با دو اجرا تقسیم شده است که به همراه آیتم‌هایی ویژه در دو شب پخش می‌شود.

قسمت چهارم این برنامه نیز، شنبه و یکشنبه هفته آینده پخش خواهد شد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار