تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

دستگیری ۳۰ سرشبکه دلالان ارزی در تهران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از دستگیری ۳۰ تن از عناصر کلیدی و سرشبکه دلالان ارزی و عاملان اصلی گرانی ارز در پایتخت خبر داد.
دستگیری سرشبکه دلالان ارزی در تهران
اقتصاد۲۴-  سرهنگ علی، ولی پور در حاشیه اجرای این طرح گفت: به دنبال نابسامانی بازار ارز و به تبع آن بروز نوسانات و افزایش قیمت ارز در روز‌های اخیر، فعالیت اخلال گران و دلالان ارزی به ویژه در برخی از مناطق شهر تهران که با پوشش‌های مختلف به صورت غیرقانونی اقدام به خرید و فروش ارز کرده بودند، طرحی برای شناسایی و برخورد با آنان در دستور کار قرار گرفت و سرانجام با هماهنگی مقام قضایی عملیاتی در این خصوص اجرا شد.

ولی پور با بیان اینکه برابر مصوبه شورای امنیت کشور و بر اساس تصمیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی، خرید و فروش هرگونه ارز در خارج از بانک‌های عامل و صرافی‌های مجاز ممنوع است، تصریح کرد: عملیات مبارزه با اخلالگران بازار ارز نیز در همین راستا اجرا شد و حدود ۲۴ ساعت نیز به طول انجامید.

به گفته رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، این عملیات پس از چند مرحله کار اطلاعاتی، مستند سازی و شناسایی دلالان اجرایی شد و مأموران یگان امداد نیز در آن همکاری داشتند.

بیشتر بخوانید: سود تولید خودرو در جیب ۱۰۰ نفر

وی با بیان اینکه در جریان این عملیات، ۳۰نفر از عناصر کلیدی و سرشبکه دلالان ارزی و عاملان اصلی گرانی ارز دستگیر شدند، گفت: این افراد با تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با اشاره به اینکه با دستور قضائی، بازرسی از مخفیگاه متهمان در دستور کار قرار گرفت، اظهارکرد: در بازرسی از این مکان‌ها در مجموع ۸۰ میلیارد ریال انواع ارز شامل مبلغ ۲۷۴ هزار و ۶۳۰ دلار، ۳۷ هزار و ۲۵۰ یورو، ۹ هزار و ۱۴۰ لیر ترکیه، یک هزار و ۳۵۰ پوند و یک هزار و ۱۲ درهم و... به علاوه ۱۰ دستگاه کارتخوان کشف شد.
منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
طزظط
0
0
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
چند ساله که دارند دستگیر و عدام می کنند اما دلار بالاتر رفته پایین تر نیومده
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار