تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران:

۳۰ درصد دیگر از سهام عدالت قابل فروش شد

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران گفت:براساس آیین نامه سهام عدالت که امروز نهایی شد و برای ابلاغ به مراجع ذیربط به امضای اعضای شورای عالی بورس رسید، مقرر شد کسانی که روش مستقیم را در آزاد سازی سهام عدالت انتخاب کردند بتوانند بعد از عید غدیرخم علاوه بر ۳۰ درصد قبلی، برای ۳۰ درصد دیگر و در مجموع ۶۰ درصد، حق فروش داشته باشند.

سهام عدالت

  اقتصاد۲۴- رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران گفت: ۳۰ درصد دیگر از سهام عدالت قابل فروش شد.

حسن قالیباف اصل افزود: براساس آیین نامه سهام عدالت که امروز نهایی شد و برای ابلاغ به مراجع ذیربط به امضای اعضای شورای عالی بورس رسید، مقرر شد کسانی که روش مستقیم را در آزاد سازی سهام عدالت انتخاب کردند بتوانند بعد از عید غدیرخم علاوه بر ۳۰ درصد قبلی، برای ۳۰ درصد دیگر و در مجموع ۶۰ درصد، حق فروش داشته باشند.
بیشتر بخوانید:سهام عدالت را بفروشیم یا نه؟
رییس سازمان بورس گفت: در روش غیرمستقیم آزاد سازی سهام عدالت که شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در آن دخیل هستند، پذیرش این شرکت‌ها از اواسط مرداد در بورس تهران آغاز می‌شود و آن‌ها نیز بعد از عید غدیر می‌توانند در مجموع ۶۰ درصد سهام خود را به فروش برسانند.

وی همچنین اظهار داشت: در جلسه امروز مقرر شد سهام شرکت‌های سرمایه گذاری استانی بازار گردانی شود تا قیمت آن‌ها کمتر از ۹۸ درصد خالص ارزش دارایی‌های شرکت‌های سرمایه گذاری در بورس یا همان (NAV) نباشد.

منبع: صداوسیما
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عابد
0
0
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
هنوز بعد از۲ماه پول فروش رابه ندادن ۳۰ درصددیگه روآزاد کردید تا ۲بار کلاه سرمون بره خواهش میکنیم جوابگوباشید چرا پول را واریز نمی کنید نیاز داریم ۲ماه پیش گفتید ۱۰ روز بیشتر طول نمی کشه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار