تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران خبر داد

امکان فروش ۶۰درصد سهام عدالت برای همه بعد از عید غدیر خم

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران گفت: بعد از عید غدیرخم علاوه بر ۳۰درصد قبلی، امکان فروش ۳۰درصد دیگر و در مجموع ۶۰درصد سهام عدالت فراهم می‌شود.

امکان فروش ۶۰درصد سهام عدالت برای همه بعد از عید غدیر خم

اقتصاد۲۴- حسن قالیباف اصل ابراز کرد: براساس آیین‌نامه سهام عدالت که شنبه نهایی شد و برای ابلاغ به مراجع ذی‌ربط به امضای اعضای شورای‌عالی بورس رسید، مقرر شد کسانی که روش مستقیم را در آزادسازی سهام عدالت انتخاب کردند بتوانند بعد از عید غدیرخم (از ۱۹ مرداد) علاوه بر ۳۰ درصد قبلی، برای ۳۰ درصد دیگر و در مجموع ۶۰ درصد، حق فروش داشته باشند.

رییس سازمان بورس گفت: در روش غیرمستقیم آزادسازی سهام عدالت که شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی در آن دخیل هستند، پذیرش این شرکت‌ها از اواسط مرداد در بورس تهران آغاز می‌شود و آن‌ها نیز بعد از عید غدیر می‌توانند در مجموع ۶۰ درصد سهام خود را به فروش برسانند.

وی همچنین اظهار داشت: در جلسه شنبه مقرر شد سهام شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی بازارگردانی شود تا قیمت آن‌ها کمتر از ۹۸ درصد خالص ارزش دارایی‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری در بورس یا همان (NAV) نباشد.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار