تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹

رئیس جمهور: رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی در ادارات، تخلف است

رئیس جمهوری به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد که مسئولان اداری و اجرایی، مسئولیت نظارت بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در سازمان‌های اداری و حاکمیتی کشور را بر عهده دارند و رعایت نکردن دستورالعمل ها، نقض قانون محسوب و منجر به تشکیل پرونده تخلفات در هیئت‌های تخلفات اداری می‌شود.
حسن روحانی
 
اقتصاد۲۴- حسن روحانی این دستورالعمل را امروز (یکشنبه) در جلسه هیات دولت و در پی گزارش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از وضعیت شیوع بیماری کرونا، ابلاغ کرد.

گزارش رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره مطالبات معوق خانواده‌های معظم شهدادر ادامه این جلسه که به ریاست رئیس جمهوری برگزار شد، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از پرداخت و تسویه تمامی مطالبات معوق بازنشستگان خانواده‌های معظم شهدا و همچنین مطالبات موضوع ماده (۳۸) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تا سال ۱۳۹۸ در راستای دستور رئیس جمهور، خبر داد.

تصویب لایحه اصلاح قانون تجارت الکترونیکی

هیات وزیران لایحه اصلاح قانون تجارت الکترونیکی را با هدف جلوگیری از گسترش زمینه‌های شیوع ویروس کرونا و تسهیل ارائه خدمات سلامت الکترونیک تصویب کرد تا برای تصویب نهایی در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.

به موجب اصلاح قانون مذکور، ارائه کلیه خدمات سلامت از جمله خدمات دارویی، فروش و تحویل دارو به بیماران در چارچوب قانون برنامه پنجساله ششم توسعه از طریق جایگزینی ابزار الکترونیک به جای دفترچه و نسخه الکترونیک مجاز می‌باشد.

تصویب آیین نامه اجرایی بند (و) تبصره (۵) قانون بودجه ۱۳۹۹

دولت در راستای تکالیف مقرر در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، آیین نامه اجرایی بند (و) تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور موضوع نحوه تسویه بدهی‌های قطعی دولت از طریق اسناد خزانه و نیز نحوه تسویه مطالبات با منشأ قانونی نهاد‌های عمومی غیردولتی، شرکت‌های دولتی، بانک ها، بیمه ها، اتحادیه‌ها و آستان‌های قدس با حسابرسی ویژه را به تصویب رساند.

تصویب آیین نامه اجرایی نحوه نقل و انتقال مطالبات بانک‌ها از دولت و اشخاص غیردولتی و مطالبات بانک مرکزی از بانک‌ها در بازار بین بانکی

هیات وزیران در ادامه، آیین نامه اجرایی موضوع نحوه نقل و انتقال مطالبات بانک‌ها از دولت و اشخاص غیردولتی و نیز مطالبات بانک مرکزی از بانک‌ها در بازار بین بانکی را تصویب کرد.

به موجب آیین نامه فوق، بانک طلبکار می‌تواند (با تأیید بانک مقصد) پس از تأیید بانک مرکزی، نسبت به انتقال مطالبات خود از دولت و اشخاص غیردولتی به بانک مقصد و ارائه درخواست به وزارت امور اقتصادی و دارایی جهت صدور اسناد تسویه خزانه نوع دوم خود به نفع بانک مقصد اقدام نماید.

همچنین در مواردی که بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی کمتر از مطالبات اشخاص متقاضی مشمول اسناد تسویه خزانه نوع دوم از دولت باشد، بانک طلبکار با درخواست اشخاص متقاضی مجاز است با اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی، موافقت بانک مقصد (با رعایت سقف بدهی بانک مقصد به بانک مرکزی) و تأیید بانک مرکزی، نسبت به انتقال مبلغ مازاد به سایر بانک‌های بدهکار به بانک مرکزی اقدام و نتیجه را به وزارتخانه مذکور اعلام نمایند. وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز مجاز است پس از اخذ تأییدیه‌های مذکور، با رعایت مقررات آیین نامه، نسبت به صدور اسناد تسویه خزانه نوع دوم به نفع بانک مقصد اقدام نماید.

بدهی بین بانکی قابل پذیرش توسط بانک مرکزی باید حداکثر تا پایان سال ۱۳۹۸ بین بانک طلبکار و مقصد ایجاد و در حال حاضر پایدار باشد که با اجرای این شیوه نامه تسویه خواهد شد.

صدور هرگونه تأییدیه توسط بانک مرکزی مازاد بر سقف مجاز تسویه بدهی بانک مقصد به بانک مرکزی و همچنین افزایش پایه پولی از این محل ممنوع است.
بیشتر بخوانید: روحانی: آیین‌های سوگواری سیدالشهدا (ع) با رعایت پروتکل‌ها برگزار می‌شود

در راستای اجرای این شیوه نامه، به میزان مبلغ اسناد تسویه خزانه نوع دوم صادره، بدهی بانک مقصد به بانک مرکزی تسویه و مبلغ مذکور به عنوان بدهی دولت به بانک مرکزی ثبت می‌شود.

موافقت دولت با اصلاح یکی از مواد قانون امور گمرکی

هیات وزیران با هدف اعطای معافیت گمرکی به سازمان مدیریت بحران و ستاد مبارزه با مواد مخدر جهت واردات کالا‌های مورد نیاز، با اصلاح یکی از مواد قانون امور گمرکی موضوع معافیت گمرکی سازمان مدیریت بحران کشور و همچنین معافیت گمرکی کالا‌ها و تجهیزات با مصارف امنیتی و انتظامی اهدایی سازمان ملل موافقت کرد.

به موجب این اصلاحیه، وسائط نقلیه مندرج در ماده مذکور و یا سایر کالا‌های امداد و نجات مورد نیاز که به منظور کمک به آسیب دیدگان از بلایای طبیعی یا حوادث غیرمترقبه یا سایر وظایف و مأموریت‌های تصریح شده در اساسنامه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، اساسنامه سازمان فوریت‌های پیش بیمارستانی اورژانس کشور، قانون و آیین‌نامه اجرایی تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور به نام سازمان‌های مذکور با تشخیص وزارت امور اقتصادی و دارایی وارد می‌شود، از پرداخت حقوق ورودی معاف هستند.

همچنین معافیت یاد شده شامل تجهیزات نظامی مندرج در این ماده و کالا‌ها و تجهیزات با مصارف امنیتی و انتظامی (به استثناء سواری و سواری کار) و ملزومات مبارزه با مواد مخدر، روانگردان و پیش ساز‌های آن اهدایی توسط سازمان ملل متحد یا سایر کشور‌ها که به طور مستقیم به نام سازمان‌های مذکور و ستاد مبارزه با مواد مخدر از خارج وارد شده نیز خواهد بود.

طرح تشویق مشترکان خوش مصرف برق از فصل تابستان به زمستان تسری می‌یابد

دولت در راستای اجرای موفق طرح تشویق مشترکان خوش مصرف در تابستان سال ۱۳۹۸ که منجر به کاهش مصرف حدود ۹ میلیون مشترک خانگی نسبت به سال مشابه قبل شد، مصوب کرد خانوار‌هایی که مصرف آب یا برق ماهانه آن‌ها پایین‌تر از الگوی مصرف بوده و در بازه زمانی اول خرداد تا پایان شهریور برای آب و بازه زمانی اول خرداد تا پایان شهریور و اول دی تا پایان اسفند برای برق، در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مصرف خود را کاهش می‌دهند، مشمول تخفیف به میزان مصرف کاهش یافته با نرخ اولین پله مصرف خواهند شد.

اصلاح آیین نامه اجرایی قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست

هیات وزیران به منظور رفع ابهام ایراد‌های سازمان بازرسی کل کشور درخصوص حدنصاب تشکیل جلسات و حق رأی اعضای شورایعالی حفاظت محیط زیست، آیین نامه اجرایی قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست را اصلاح کرد.

به موجب اصلاح آیین نامه فوق، دعوت برای تشکیل جلسات شورایعالی پس از موافقت رئیس شورا توسط دبیر شورا به عمل می‌آید. رسمیت جلسات موکول به حضور حداقل (۸) نفر از اعضاء و وزرایی است که به استناد تبصره ماده (۲) قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست دعوت شده اند.

همچنین تصمیمات شورایعالی با رأی موافق حداقل (۷) نفر از اعضا و وزرای حاضر در جلسه قطعی است.

تصویب لایحه حذف تبصره (۱) ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه کشور

هیئت وزیران در راستای تکلیف مندرج در ماده (۲۹) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه مبنی بر ارایه اطلاعات مربوط به مقامات، رؤسا، مدیران موضوع این ماده به دیوان محاسبات کشور و سازمان بازرسی کل کشور از تاریخ ۱/۱/۱۳۸۸، لایحه حذف تبصره (۱) ماده (۲۹) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور که واجد همین حکم است را مصوب کرد تا در مجلس شورای اسلای به تصویب نهایی برسد.

تعیین فرودگاه کیش به عنوان فرودگاه بین المللی

هیات وزیران با توجه به ظرفیت و امکانات فرودگاه کیش در منطقه و تأمین الزامات، تجهیزات و تسهیلات موجود در انکس (۹) کنوانسیون شیکاگو و نیز اخذ گواهینامه فرودگاهی، فرودگاه کیش را به عنوان فرودگاه بین المللی تعیین کرد.

اصلاح آیین نامه اجرایی اجرای طرح کهاب

دولت به منظور رفع موانع اجرایی، تسهیل و تسریع در انجام طرح کهاب (کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخارات بنزین) در جایگاه‌های بنزین و انبار‌های نفت که علاوه بر مزیت زیست محیطی، از توجیه اقتصادی مناسبی هم برخوردار است، با اصلاح ماده (۱۶) آیین نامه اجرایی ماده (۲) قانون هوای پاک درخصوص اجرای این طرح موافقت کرد.

براساس اصلاح آیین نامه یاد شده، وزارت نفت موظف است از طریق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و با رعایت قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی- مصوب ۱۳۹۸- نسبت به تکمیل طرح کهاب (کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخارات بنزین) در کلیه مبادی مربوط، اعم از انبار‌های نفت، جایگاه‌های عرضه سوخت بنزین و نفتکش¬ها اقدام نماید.

به موجب طرح مذکور، کلیه جایگاه‌های بنزین می‌بایست نسبت به نصب تجهیزات و بهره برداری کامل از طرح کهاب بر اساس زمان بندی زیر اقدام نمایند:

الف- جایگاه‌های جدیدالاحداث در زمان بهره برداری از ابتدای مهر ماه سال ۱۳۹۹

ب - جایگاه‌های داخل محدوده شهری کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها تا پایان سال ۱۴۰۰

ج - سایر جایگاه‌ها تا پایان سال ۱۴۰۱

همچنین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران موظف است، انبار‌های نگهداری و توزیع فرآورده‌های نفتی را به تجهیزات مورد نیاز طرح کهاب از محل بودجه مصوب (طرح کهاب) به شرح زیر مجهز کند. تجهیز کلیه نفتکش‌هایی که اقدام به حمل بنزین به جایگاه‌ها می‌نمایند، تا پایان سال ۱۳۹۹ به تجهیزات طرح کهاب الزامی است. ضمن اینکه جا به جایی سوخت بنزین در سراسر کشور از ابتدای سال ۱۴۰۰، صرفاً توسط نفتکش‌های مجهز شده به تجهیزات طرح کهاب انجام می‌شود.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز موظف است نسبت به رعایت حدود مواجهه شغلی با ترکیبات آلی فرار برای شاغلان جایگاه‌های بنزین نظارت کند و در صورت بالاتر بودن مفاد پایش از حدود مجاز، وفق ضوابط و مقررات اقدام نماید.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

معرفی مشخصات جنگنده سوخو-۳۰MKI

اینفوگرافی/تعطیلات عید فطر در کشور‌های مسلمان چند روز است؟

عکس/جدول لیگ برتر پس از شکست پرسپولیس

عکس/حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۴/ گرانی بی‌سابقه طلا و سکه در بازار

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ سناریو‌های بنزینی سال ۱۴۰۴؛ گرانی در راه است یا راهکار‌های غیرقیمتی؟

آغاز موج دوم سفر‌های نوروزی؛ ترافیک سنگین و جاده‌های پرخطر!

عکس/ ژست رضاخان ۱۳۴ سال پیش مشغول نگهبانی در سفارت هلند

فیلم/ پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی خواهیم کرد

رئیس جدید شاباک منصوب شد

پژو ۲۰۶ صندوق‌دار در مرز نیم میلیاردی شدن+ جدول

عکس/ بازتاب جهانی پاسخ رهبر انقلاب به تهدیدات آمریکا

بی‌توجهی به قوانین و نقص فنی / واژگونی اتوبوس کرمان-مشهد جان ۱۴ نفر را گرفت

دلار در کانال ۱۰۴ هزار تومانی معامله شد

عکس/ آماده باش موشکی؛ اقدام ایران برای پاسخ به حمله احتمالی

رژیم صهیونی، تنها نیروی نیابتی در منطقه/ تلاش برای ریشه کنی آن، یک وظیفه است

همه چیز درباره سریال بچه گوزن/ روایتی واقعی درباره آزارگری که برنده جایزه گلدن گلوب شد

خبر جدید بانک مرکزی درباره افزایش سقف وام مسکن

تهدید قالیباف توسط یکی از تجمع کنندگان مدافع قانون حجاب

واریز تسهیلات ویژه به حساب ۵۲ هزار بازنشسته در آستانه عید فطر

کف قیمتی طلا و سکه شکست

خبر مهم معاون رییس‌جمهور درباره حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴

فیلم/ تعظیم جولانی در مقابل پدرش

ترامپ باز هم ایران را تهدید کرد؛ این بار با تعرفه

تعطیلات مکرر در سال ۱۴۰۳، کشور را فلج کرد/ صادق نبودن مسئولان با مردم به وضوح قابل مشاهده است

عکس/ توئیت رحیم پور ازغدی درباره بمب اتم

پشت پرده مانور آمریکا در قاره سیاه/ آفریقا به میدان زورآزمایی پکن و واشنگتن تبدیل شد

تاریخ اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک تغییر کرد

عبدالله بن طاهر کیست؟/ سومین فرمانروای دودمان طاهری

خبر مهم وزیر کار درباره واریز یارانه ویژه دولت

شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد؛ با چند سال سن از این پس بازنشسته می‌شوید؟

شیرین‌ترین و تلخ‌ترین اتفاقات سال ۱۴۰۳؛ پزشکیان و جلیلی خوش شانس بودند، ظریف بد شانس + جدول

عکس/ پیام تبریک عید فطر سفارت استرالیا در تهران

فیلم/ اگر آمریکا شرارتی انجام دهد قطعا ضربه محکمی خواهد خورد

فیلم/ رهبری: رژیم صهیونیستی تنها نیروی نیابتی، غاصب و فاسد در منطقه

فیلم/ احوالپرسی رهبری با مسئولین نظام پس از نماز عید فطر

افشاگری واعظی از توافق روحانی با ترامپ در سال ۹۹ تا پیام اتمی روحانی به رئیسی + فیلم

تهدید نظامی علیه ایران؛ ابزار فشار یا خودزنی راهبردی؟

طاهر بن عبدالله کیست؟/ پادشاهی از نخستین سلسله‌های ایرانی مستقل پس از اسلام

فیلم/ اقامه نماز عید سعید فطر به امامت آیت الله خامنه‌ای

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

مهاجرت نخبگان و فعالان دانش بنیان متوقف نشده است/ چالش‌های استارتاپ‌ها؛ از جذب سرمایه تا بازاریابی و فروش

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

تقویت قوای جنسی با مصرف این نوع سبزی

مصرف این آجیل باعث کاهش وزن می‌شود

۱۹ طرح ارزی که به دلایل عجیب از چرخه خارج شدند/ از اعدام خالق پول ملی کره شمالی تا صورت شیطانی ملکه بریتانیا

این میوه سرشار از چربی مفید است

خواص شگفت‌انگیز عدس برای سلامتی