تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹

بیوک ویلایت 6 و ویلایت 7 برای بازار چین عرضه شدند + عکس

بیوک برای تقویت سبد محصولات برقی خود در چین از خودروی پلاگین هیبریدی ویلایت ۶ و شاسی‌بلند الکتریکی ویلایت ۷ مدل ۲۰۲۱ رونمایی کرد.
بیوک ویلایت 6 و ویلایت 7 برای بازار چین عرضه شدند + عکس
اقتصاد۲۴ - بیوک با عرضه دو مدل جدید Velite 6 و Velite 7، سبد محصولات خود را در بازار چین تقویت می‌کند. ویلایت ۶ استیشن واگن پلاگین هیبریدی بیوک است که از انواع فناوری‌های مدرن بهره می‌برد و در سه تیپ با قیمت‌های بین ۲۲،۸۱۵ تا ۲۵،۶۷۰ دلار با احتساب یارانه محلی عرضه می‌شود.
بیشتر بخوانید:افشای اولین رندر موتورولا ریزر 2020
پیشرانه ۱/۵ لیتری به‌همراه موتورهای الکتریکی دوگانه در زیر کاپوت بیوک ویلایت ۶ وجود دارد که خروجی ترکیبی برابر با ۱۸۱ اسب‌بخار قدرت و ۳۸۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند و با جعبه‌دنده E-CVT جفت می‌شود. زمان صفر تا ۱۰۰ کیلومتربرساعت این خودروی هیبریدی ۹ ثانیه طول می‌کشد و از باتری ۹/۵ کیلووات ساعت با ظرفیت پیمایش تمام‌برقی ۶۰ کیلومتر بهره می‌برد که توسط ال‌جی ساخته شده و از شارژ ۸۰ کیلووات پشتیبانی می‌کند.
بیوک ویلایت 6 و ویلایت 7 برای بازار چین عرضه شدند + عکس
ویلایت ۶ دارای سه حالت رانندگی با نام‌های معمولی، اسپرت و قفل است و از سیستم‌های ایمنی خودرو شامل هشدار برخورد از جلو، هشدار ناحیه دارای نقطه کور از عقب، اخطار انحراف از مسیر، ترمز کاهش شدت برخورد و دستیار پارک خودکار بهره می‌برد. سیستم تصفیه هوای یونی، سانروف بزرگ پانوراما و سایر موارد نیز در این خودروی هیبریدی گنجانده شده است و این خودرو در کل دارای حجم صندوق ۱،۰۷۵ لیتر است.
بیوک ویلایت 6 و ویلایت 7 برای بازار چین عرضه شدند + عکس
خودروی الکتریکی بیوک ویلایت ۷ با قیمت ۲۵،۶۷۰ و ۲۸،۵۲۵ دلار در دو نسخه ارائه می‌شود. این شاسی‌بلند برقی دارای موتور الکتریکی با قدرت ۱۷۴ اسب‌بخار و گشتاور ۳۶۰ نیوتن‌متر است که می‌تواند در مدت زمان ۶/۶ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت دست یابد. باتری ال‌جی ۵۵/۶ کیلووات ساعت، امکان دستیابی به ظرفیت پیمایش ۵۰۰ کیلومتر را فراهم کرده و از شارژ سریع AC و DC پشتیبانی می‌کند؛ بنابراین زمان شارژ برای دستیابی به ظرفیت پیمایش بیش از ۲۱۰ کیلومتر، حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.
 
ویلایت ۷ با قابلیت رانندگی تک‌پداله پشتیبانی می‌شود و مواردی از جمله پنل دیجیتال جلوداشبورد ۸ اینچی LED، سیستم سرگرمی ۱۰ اینچی، اپل کارپلی، بایدو CarLife، اتصال اینترنت 4G، دستیار صوتی، شارژ بی‌سیم، سیستم ناوبری، دوربین‌های ۳۶۰ درجه‌، کنترل کروز خودکار و ترمز اضطراری خودکار در این خودرو مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بیوک ویلایت 6 و ویلایت 7 برای بازار چین عرضه شدند + عکسبیوک ویلایت 6 و ویلایت 7 برای بازار چین عرضه شدند + عکسبیوک ویلایت 6 و ویلایت 7 برای بازار چین عرضه شدند + عکسبیوک ویلایت 6 و ویلایت 7 برای بازار چین عرضه شدند + عکس
منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار