تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹

فیلم/ مدیرعامل شرکت مس: کارخانه آهک هیدراته اهر آبان ماه شروع به کار می‌کند

مدیرعامل شرکت مس گفت: شرایط شروع به کار کارخانه آهک هیدراته اهر فراهم است و این کارخانه در آبان‌ماه آغاز به کار خواهد کرد.

گفتگو با مدیرعامل شرکت مس در حاشیه بازدید از طرح توسعه‌ای کارخانه آهک اهر

اقتصاد۲۴اهم اظهارات دکتر «اردشیر سعدمحمدی»، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در حاشیه بازدید از طرح توسعه‌ای کارخانه آهک اهر به این شرح است:

محصول این کارخانه در کارخانجات تغلیظ در مجتمع مس سونگون به کار می‌رود و برنامه‌ریزی برای فروش مازاد مصرف آهک هیدراته به متقاضیان در استان صورت گرفته است.

فاز اول این کارخانه توان تولید ۶۵ هزار تن آهک دارد و همزمان با بهره‌برداری از این کارخانه عملیات فاز دوم آن برای تولید ۶۳ هزار تن آهک آغاز می‌شود.

برنامه‌ریزی برای شناسایی پتانسیل‌های جدید مس در منطقه آذربایجان و اکتشاف در سه محل صورت گرفته است.

با توجه به کیفیت مس تولیدی شرکت ملی صنایع مس ایران و کاربرد آن در صنایع نانو و های‌تک برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری در این زمینه در کشور در دستور کار قرار گرفته است. این صنایع ارزش افزوده بالایی برای شرکت مس و کشور ایجاد خواهد کرد و اشتغال‌زایی و گردش مالی برای استان خواهد داشت.

کد ویدیو
منبع: مس پرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار