تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹

فیلم/ استرداد یکی از متهمان فساد مالی به کشور

سردار هادی شیرزاد، رئیس پلیس بین الملل ناجا اظهار داشت: فردی که در شیراز با راه اندازی یک صرافی غیرمجاز، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده بود، در ترکیه دستگیر و به ایران بازگردانده شد.
اقتصاد۲۴ - فردی که در شیراز با راه اندازی یک صرافی غیرمجاز، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده بود، در ترکیه دستگیر و به ایران بازگردانده شد. این فرد در ترکیه به علت ورود غیرمجاز دستگیر شد، اما در آنجا ادعا می‌کرد که جرمش سیاسی است! به گفته رئیس پلیس بین الملل ناجا تاکنون ۱۸۰ نفر از مالباختگان از این فرد شکایت کرده اند.
کد ویدیو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار